West Ham vs Brighton – 2. jan. 20:30

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Premier League | Premier League
West Ham vs Brighton
Brighton vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.58
Units 8/10
Vundet +4,64
Udgivet 2. jan. 10:55

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ West Ham er ramt af to meget store fravær i form af den brasilianske stjernespiller Lucas Paqueta og Mohammed Kudos, som har gjort imponerende figur i denne sæson. Det kommer til at få en enorm betydning for kampen.

✅ Til trods for de mange fravær på holdet, så har Brighton rent faktisk kun tabt to kampe i de seneste fjorten kampe på tværs af alle turneringer.

✅ Brighton har historisk set et rigtig godt tag på West Ham, hvor man indbydes blot har tabt et enkelt opgør i de seneste tolv kampe.

Opgør i Premier League mellem West Ham og Brighton. Vi har her af gøre med to hold, som er meget sammenlignelige og som begge i øjeblikket kæmper om at placere sig blandt de lukrative europæiske pladser i ligaen. West Ham er placeret som nummer seks, mens Brighton er lige efter med en placering som nummer otte.

Holdnyt West Ham

West Ham har indtil fornyligt haft få fravær, hvor blot midtbanespilleren Kurt Zouma og angriberen Michail Antonio er ude med skader. Værre ser det dog nu ud til aftenens opgør, eftersom holdet må undvære deres måske to bedste spillere på den offensive midtbane, hvilket kommer til at have en enorm betydning for West Ham.

Den brasilianske stjernespiller Lucas Paqueta måtte udgå i kampen mod Arsenal med en mindre knæskade, hvorfor han forventes at være fraværende til aftenens kamp. Det var allerede en fejl fra træner Moyes side, at risikere ham i kampen mod Arsenal.

Derudover vil man mangle Mohammed Kudos fra Ghana, som er blevet indkaldt til at spille Africans Cup of Nations. West Ham havde håbet, at han kunne få lov til at deltage i aftenens opgør, men det har landholdsforbundet i Ghana nu afvist. Det er også forventet, at forsvarsspilleren Nayef Aguerd fra Marokko er fraværende grundet samme.

Holdnyt Brighton

Udeholdet har fortsat en lang række fravær. Joel Veltman, Julio Ensico, Ansu Fati, Kaoru Mitoma, Solly March, Simon Adingra, Adam Webster, Igor og Tariq Lamptey er alle ude med diverse skader. I den seneste kamp blev det også en skade til Facundo Buonanotte.

Træner Roberto de Zerbi er også tvunget til at undvære den britiske anfører Lewis Dunk, som har karantæne efter sit femte gule kort i kampen mod Tottenham.

Spilforslag

Fraværet af Mohammed Kudos er et meget stort afsavn for West Ham med tanke på hvor fantastisk han har spillet i hans debut for klubben siden hans skifte fra Ajax. Det er blevet til intet mindre end ti scoringer i 24 kampe på tværs af alle kampe, hvilket kun er overgået af topscorer Jarrod Bowen med tretten scoringer.

Sammensat med fraværet af Lucas Paqueta, så er der altså tale om et massivt afbræk på midtbanen hos hjemmeholdet. Både med hensyn til decideret målfarlighed, men også med hensyn til opbygningen af spil og chancer for holdet som helhed.

Kigger man på formkurven de seneste par uger, så ville man under normale omstændigheder umiddelbart straks hælde til en West Ham sejr, men jeg synes ikke billedet er helt retvisende. De to massive fravær på den offensive midtbane vil virkelig kunne ødelægge deres normale muligheder for chancer og opspil hos hjemmeholdet.

West Ham har hevet nogle heldige sejre hjem eksempelvis senest på udebane mod Arsenal, hvor hjemmeholdet sad totalt på kampen med boldbesiddelse og antal chancer.

For mig virker det som om. at Brighton har fået mere styr på sit defensive spil til trods for de mange fravær på holdet og man har faktisk kun tabt to kampe i de seneste fjorten kampe på tværs af alle turneringer, hvilket jo ikke er så skidt igen. Senest trynede de Tottenham på hjemmebane med hele 4-2 og moralen må være høj efter den kamp.

Klart at Brighton ligeledes er hårdt ramt med deres mange skader og fravær, men jeg føler der er kvalitet nok på holdet, til at kunne kæmpe sig til minimum et point i kampen. Brighton har fortsat spillere som Danny Welbeck, Joao Pedro og Evan Ferguson til at kunne få netmaskerne hos West Ham til at blafre.

Jeg vælger at spille dobbeltchance til Brighton X2.

Se flere fodboldtips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

West Ham – Brighton Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger West Ham – Brighton

West Ham: Skader og karantæner

Brighton: Skader og karantæner

West Ham – Brighton Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar