West Ham United-Manchester United-19. September 2021 15:00

West Ham United-Manchester United
Over 9.5 hjørnespark
15:00 19. september 2021
Tippet til 1.90
Units 4/10
Vundet
Udgivet 18. september 2021 09:09
– Vælg asian varianten for odds 1.90

Vi skal London stadium hvor The Hammers hjemme tager i mod The Red Devils i et klassisk Premier League opgør. Begge hold er efter en flot start fortsat ubesejret og selvom United er klare favoritter så tror jeg vi får et åbent opgør med chancer i begge ender.

Jeg forventer et kampbillede, som vi så da United spillede ude mod Wolves. En tæt kamp hvor West Ham gerne overlader initiativet til United og satser på kontra, men United vil forsøge at nedbryde en kompakt West ham defensiv. Det bør give en del chancer i begge ender.

Dette taler for spillet:

– Skudlinjen for kampen er på over/under 26,5 skud. Antal skud har ofte en høj varians og derfor kan de være svære at vurdere. Ikke desto mindre forventer bookmakerne mange skud og det bør være en god indikator for mange chancer hvilket taler vores vej ift. hjørnespark da det øger chancen for afrettede skud og målmandsredninger. Over 2.5 mål er også favorit hos bookmakerne.

– Uniteds offensiv, som er polstret med flere "skydeglade" spillere. Spillere, som kan sparke fra alle vinkler og alle distancer hvilket også øger chancen for hjørnespark. Her tænker jeg særligt på Ronaldo, Bruno og Greenwood.

– Jeg forventer næppe nogen afklapsning til nogen af holdene og et tæt kampbillede bør sørge for at minimum et af holdene hele tiden skal jagte et resultat. United kan ikke være tilfredse med uafgjort.

– Begge hold angriber meget over kanterne.

– Begge hold har mange spillere der gerne vil udfordre og som kan gå begge veje (Benrahma, Bowen, Vlasic, Grenwood, Sancho, Ronaldo).

– Begge hold har offensive backs, som gerne kommer med frem i overlaps og slår indlæg.

– West Ham har mange store hovedstødsstærke spillere og dødbolde, heraf hjørnespark, bør være en del af gameplanen mod et hold som United.

I West Hams første 4 kampe har der været 13, 10, 8 og 9 hjørnespark.
I Uniteds første 4 kampe har der været 9, 14, 12, 10.

Jeg forventer en åben kamp med mange chancer og ikke mindst hjørnespark og mener linjen er sat for lavt. Den burde hedde 10,5.
West Ham United – Manchester United Odds


West Ham United – Manchester United Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar