18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

West Ham-Leicester-23. August 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
West Ham vs Leicester
Over 2.5 mål
23. august 2021 21:00
Nordicbet
Tippet til 1.89
Udgivet 23. august 2021 06:39
West Ham åbnede deres Premier League sæson, med den måske mest underholdende kamp indtil videre. De mødte Newcastle på udebane, hvor det blev til en 2-4 sejr, og et overraskende målrigt opgør. West Ham havde en masse pæne chancer, og gjorde det godt offensivt, men det er også bekymrende at lukke to mål ind mod Newcastle.

Leicester åbnede deres sæson med en 1-0 sejr over Wolves, som trådte ind til denne sæson med ny træner. For Leicester var det status quo, specielt da Jamie Vardy også var manden, som afgjorde kampen for Leicester.

Leicester har været ramt af en del skader her i indledningen af sæsonen, men heldigvis for dem er James Maddison og Timothy Castagne meldt klar til kamp. Ude sidder stadig Johnny Evans, Ryan Bertrand, James Justin, Wesley Fofana og Nampalys Mendy. Det vil altså være en svækket defensiv, der tager imod West Ham.

Leicester havde problemer med at holde Wolves fra chancer i første opgør, og West Hams opgør mod Newcastle var et rent change galore. Fortsætter bare lidt af de samme takter, er det meget svært at se, at vi skulle få et målfattigt opgør her.

West Ham – Leicester Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

West Ham
Leicester
Odds are subject to change. Last updated 23. august 2021 20:57.

West Ham – Leicester Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar