West Bromwich vs Southampton – 16. feb. 21:00

Fodbold Championship
West Bromwich
Southampton
16. feb.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

16. feb.
22:00
Begge hold scorer: ja
Tippet til 1.73*
Tabt -4,00

Units

4/10
Begge hold scorer: ja 1.73*

Tip-boosters

  • Southampton har scoret mindst et mål i femten af deres seksten udekampe i ligaen
  • West Bromwich har scoret mindst et mål i samtlige af de ti seneste hjemmekampe
  • Begge hold forventes at præsentere en række ændringer i forhold til den faste startopstilling, hvilket kan give en lidt mere åben kamp fra start med en ændret dynamik. En hurtig scoring til et af holdene vil øge chancerne for, at begge hold scorer.

Analyse

To ambitiøse oprykningshold i britiske Championship i form af West Bromwich og Southampton tørner fredag aften sammen på the Hawthorns stadion.

West Bromwich er i øjeblikket placeret som nummer fem i ligaen og vil derfor forsøge sig med alle kræfter for at fastholde de vigtige play off placeringer. Formkurven har været en anelse svingende på det sidste, men generelt er man rigtig stærke på hjemmebane, hvor det er blevet til fem sejre i de seneste fem ligakampe.

Southampton tabte i weekenden på udebane med 3-1 til Bristol City og dermed blev en yderst imponerede klubrekord afsluttet, hvor holdet ikke havde tabt i 25 kampe på tværs af alle turneringer, hvilket er temmelig fantastisk statistik. Nederlaget var endda en smule uretfærdigt, eftersom Southampton havde en boldbesiddelse på omtrent 70 procent kampen igennem, mens Bristol City kun havde en expected goal score xG på 1.32, men alligevel formåede at sende bolden i nettet tre gange i kampen.

Southampton er i øjeblikket placeret som nummer tre i ligaen og kæmper basalt om den direkte oprykningsplads til Premier League med Leeds og Ipswich, eftersom Leicester mere eller mindre synes at være stukket af helt i top af ligaen.

Holdnyt West Bromwich

Den spanske træner Carlos Corberan har i løbet af denne uge udtalt, at der er behov for enkelte rotationer på holdet, hvorfor der må kunne forvente et par ændringer i forhold til faste holdopstilling til dagens kamp.
Den amerikanske angrebsspiller Daryl Dike er fortsat langtidsskadet, mens den britiske forsvarsspiller Kyle Bartley også fortsat er ude med skade.

Semi Ajayi og Grady Diangana er begge tilbage i truppen efter at have afsluttet deres deltagelse for deres respektive landshold i Africa Cup of Nations.

Holdnyt Southampton

Træner Russell Martin kan glæde sig over en næsten komplet trup til rådighed til kampen mod West Bromwich, men man må kunne forvente et par ændringer i forhold til startopstillingen i nederlaget til Bristol City i weekenden.

Den nigerianske midtbanespiller Flynn Downes er tilbage efter Africa Cup of Nations, men hans fysik kan holde ham ude af aftenens opgør.

Den skotske angriber Che Adams kan formentlig starte inde, hvilket vil kunne være en giftig cocktail med målfarlige Adam Armstrong, som tilsammen har scoret hele 24 mål i ligaen indtil nu.

.

Spilforslag

Jeg forventer, at vi kommer til at se to temmeligt offensive hold, som på ingen måde blot vil være tilfredse med en pointdeling når kampen er slut. West Bromwich har været stærke hjemme på det seneste med fem ligasejre i træk, mens Southampton trods deres imponerede stime blot har vundet tre ud af deres seneste otte udekampe.

West Bromwich spillede forleden 2-2 mod topholdet Ipswich og beviser meget godt holdets evner til at spille op mod de absolut bedste hold i ligaen og rent faktisk score mål imod dem. Samtidigt behøves man ikke rigtig uddybbe målfarligheden hos Southamptons offensive spillere, som er beviseligt virkelig stærk i sig selv. Southampton har kun undgået at score et mål i en enkelt udekamp i de seneste femten kampen.

Derfor ser jeg den største værdi i kampen i at spille begge hold scorer og vælger at spille fire units på spilforslaget.

Flere tips

26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Under 2.5 mål Corinthians vs Gremio
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Club Brugge -1.25 (AH) Club Brugge vs KV Mechelen
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Over 2.5 mål & Begge hold scorer Drogheda United vs Waterford FC
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
AGF +1.25 (AH) FC København vs AGF
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo AH-1.25 Flamengo vs Atletico GO
5. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Danmark Holdforfølgelse (M)
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Telstar AH+1 Vitesse vs Telstar

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar