Wesley Koolhof vs Rohan Bopanna – 22. jun. 14:00

Profit
150,6
TBP
105,6%
Hitrate
43,2%
802 Tips
Tennis icon
Queen’s Club Championships | ATP
Wesley Koolhof vs Rohan Bopanna
Tiebreak i første sæt
Tippet til 4.11
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 22. jun. 09:33

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Begge par er meget stærke i egen serv

✅ Underlaget er hurtigt

✅ Begge par spillede 2X tiebreaks i går

ATP Queens herredouble,  kvartfinale, græs.

Oddset fås ved at sætte 53,03 % af sin indsats på 7-6 i første sæt til Skrupski/Koolhof til odds 7,75, og de resterende 46,97 % sættes på 7-6 i første sæt til Bopanna/Ebden til odds 8,75.

Det er et meget generøst odds comeon er åbnet op med til doublekamp, og jeg tror næppe det fås samme odds når kampen kommer op som livebetting på f.eks. bet365 eller unibet. Herredouble på græs bliver meget ofte afgjort i tiebreaks, da serv/flugt spillet er meget svært at dæmme op for, for det modtagende par.  Ser man f.eks. på de 4 kampe som blev spillet i går blev vanvittige 7 af 8 sæt afgjort i tiebreak! Begge par som er indblandet i denne kamp spillede 2 x tiebreak i går.

Koolhof/Skrupski slog flot Mektic/Pavic, som ellers er et meget stærkt par på græs, i en kamp hvor der ikke var et eneste breakpoint til nogen af parrene. Det vil altså sige at intet parti gik til 40-40 hele kampen igennem!

Bopanna/Ebden slog Murry/Venus 7-6,7-6, og der var lidt flere åbninger, de breakede hinanden én gang hver i matchen. Det er dog bestemt ikke meget, og det er stadig en kamp som var klart domineret af de tunge server, og konsekvente flugtninger.

Det her lugter virkelig meget af tiebreak, og over odds 4 for dette er ret vildt, og der er stor værdi i oddset. Comeon er dog den eneste bookmaker jeg kan finde med odds prematch, så units holdes nede på 3.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Wesley Koolhof – Rohan Bopanna Odds

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Forventede startopstillinger Wesley Koolhof – Rohan Bopanna

Wesley Koolhof: Skader og karantæner

Rohan Bopanna: Skader og karantæner

Wesley Koolhof – Rohan Bopanna Head 2 Head

Flere Tips

11. dec.
Units 1/10
Tippet til 1.79
Units 4/10
Tippet til 3.10
13. dec.
Units 3/10
Tippet til 1.77
Vis flere

1 kommentar

  1. Systemet kan ikke finde ud af doublekampe, men som man kan læse ud fra analysen er der tale om kampen Koolhof/Skrupski-Bopanna/Ebden

Skriv et svar