18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wellington Phoenix-Western United FC-22. May 2021 06:05

Units 2/10 Vundet
Wellington Phoenix vs Western United FC
Wellington Phoenix vinder
22. maj 2021 06:05
Udgivet 21. maj 2021 14:30
Kamp: Wellington Phoenix – Western United
Tip: 1
Odds: 1.95
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Besøg Unibet

*Reklamelink

Wellington Phoenix er for første gang i sæsonen tilbage på deres egen hjemmebane og det skal give et kæmpe boost. Wellington Phoenix, som kommer fra New Zealand, har gennem hele sæsonen haft hjemmebane i Wollongong i Australien pga rejseristriktioner ifm. covid-19, men de er nu tilbage på Sky Stadium i Wellington. Der kommer over 16.000 tilskuere til kampen, og dertil kommer Westerns halvlange rejse, som tager knap 4 timer i fly og derudover er der bus rejse.

Wellington Phoenix blev 3’er i grundspillet i sidste sæson, men ligger lige nu udenfor top 6, som går i playoff, og de skal bruge en sejr her for at have en chance for at komme med. De har dog præsteret ganske stabilt over det meste af sæsonen og har haft resultaterne med sig de sidste kampe, hvor de er ubesejrede i de sidste 7. Wellington Phoenix er dog uden deres store stjerne Davila, hvilket er den primære grund til jeg holder indsatsen på 2 units.

Western United er muligvis det dårligste hold i rækken lige nu. De har tabt 4 kampe i streg og har kun scoret i 1 af deres sidste 5. Tidligere på sæsonen havde de marginalerne med sig, men de har gennem hele sæsonen ligget blandt de dårligste hold på de underliggende parametre og det ligner at deres held er sluppet op nu. De skaber ikke ret meget i åbent spil og der forsvarsspil har især de sidste kampe været helt horribelt. Offensivt er alt for meget lagt an på italienske Diamanti, og når han ikke rammer dagen, har de ikke meget at byde ind med. Victor Sanchez, som har været et af få lyspunkter for Western i sæsonen, er ude med karantæne.

Hjemmebanefordelen tæller normalt i snit 45% i A-League, men kan sagtens tænkes at være større her og i et matchup, hvor Wellington Phoenix i mine øjne skal være klare favoritter, synes jeg odds 1.95 trods fraværet af Davila er en pæn pris.


Wellington Phoenix – Western United FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Wellington Phoenix
Western United FC
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. maj 2021 06:17.

Wellington Phoenix – Western United FC Head 2 Head


Skriv et svar