Wellington Phoenix vs Western Sydney Wanderers FC – 24. april 2022 05:05

Tabt -3,00
Udgivet 20. apr. 18:55
Besøg bet365

*Reklamelink

Wellington Phoenix er tilbage i New Zealand, hvor de har hjemmebane efter de har tilbragt hele sæsonen hidtil i Australien pga. covid-restriktioner. Det var de dog også i sidste kamp, hvor de fejrede det på pinligste vis ved at tabe 4-0 til Central Coast. I løbet af den sidste måned har de både tabt 4-, 5- og 6-0, ligesom de har vundet 4-1 og 3-0. De har med andre ord ingen stabilitet og er det hold i ligaen, der har lukket flest mål ind – 43 i 22 kampe. De ligger lunt til en plads i slutspillet og kan i og for sig godt bruge uafgjort, men de har blot 3 af slagsen i sæsonen og vil blive presset frem af de fodboldhungrende tilskuere på Sky Stadium.

Western Sydney Wanderers skiftede manager for et par måneder siden og han har stille og roligt fået styr på holdet. De har blot tabt én af de sidste 7 kampe, men til gengæld spillet 4 uafgjort. De kan dog ikke bruge uafgjort til meget her, hvis de vil have en chance for at komme med i slutspillet. De spillede onsdag mod Newcastle Jets, hvor de vandt 3-2. Her var de foran 3-0 efter 20 minutter og tillod ikke Jets noget som helst i første halvleg. En stor fejl af keeper Margush og et flot mål sørgede dog for Jets-reducering, men der stod WS Wanderers på det meste af kampen.

Jeg synes Wanderers ligner det bedre hold lige nu og der bør være fin værdi i 2-tallet her.