Wellington Phoenix vs Melbourne City FC – 6. marts 2022 06:05

Push +0,00
Udgivet 2. mar. 16:47
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

Wellington er inde i en rigtig god periode med 4 sejre og 2 uafgjorte i deres seneste 6 kampe. De spiller bare rigtig godt og har fået styr på defensiven. Flere spillere har fået gang i målscoren og mexicanske Sandoval har fået en god start med 3 mål og en assist i sine første 6 kampe, mens englænderen Scott Wootton har sat et positivt præg på defensiven. Dertil har de angriberen Gary Hooper, som bør være på 100% efter en skade. Han er absolut en stor trussel og kan gøre ondt på et for tiden svagt City-forsvar. Wellington spillede senest 1-1 mod Sydney, hvor de spillede stort set lige op i første halvleg, men måtte kæmpe lidt for point i anden halvleg. Wellington spiller på Win Stadium i Wollongong i Australien på grund af restriktioner, der gør, de ikke kan rejse frem og tilbage mellem New Zealand og Australien. De har dog haft base her det meste af sæsonen og har en form for hjemmebanefordel, trods der ikke er ret mange fans på lægterne.

Jeg synes, Melbourne City præstationsmæssigt har haft pil ned i et stykke tid, men de har alligevel fået resultaterne med sig. Onsdag gik den dog ikke længere, da de måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Perth Glory i en kamp, hvor de skaber sølle 0.7 xG mod et på papiret svagt Perth-hold, hvor City var 1.40-favoritter. I kampen før vinder de på et mål i overtiden og et selvmål over Sydney i en ellers helt lige kamp. I kampen før skulle der et forkert dømt straffe til City og et ikke-dømt straffe mod City til, at de vandt 3-2 over Central Coast. Jeg synes helt generelt ikke, de har levet op til deres favoritværdighed i de sidste kampe. Slutmarkedet kom også på Perth i den seneste kamp, hvilket måske kunne tyde på enighed om, at Melbourne City ikke har levet op til forventningerne.

De første penge på denne kamp er kommet på Melbourne City, men det var før de mødte Perth Glory. I skrivende stund står de 30 øre under den pris, Sydney lukkede i ude mod Wellington Phoenix den 19/2. Jeg ser ikke Melbourne City værende meget bedre end Sydney lige nu.