Wehen Wiesbaden vs Fortuna Düsseldorf – 13. apr.

Fodbold 2. Bundesliga
Wehen Wiesbaden
Fortuna Düsseldorf
13. apr.
14:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

13. apr.
14:00
Fortuna Düsseldorf vinder
Vundet +4,75

Units

5/10
Fortuna Düsseldorf vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Hjemmebanestatistikken taler imod Wehen, som kun har kunnet hente sytten point i fjorten kampe på Brita Arena. Dette er kun overgået af bundholdet Osnabrück. Modsat er Düsseldorf det næstbedste udehold i ligaen. Dette taler alt i alt for spilforslaget.
  • Düsseldorf har den stærkeste formkurve i hele ligaen i øjeblikket, hvor det er blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort i de seneste fem kampe, mens målscoren lyder på ganske flotte 13:3. Düsseldorf har ikke tabt en ligakamp i de seneste otte kampe i streg.
  • Düsseldorf er en af de farligste offensive hold i hele ligaen. Således har man græske Christos Tzolis, som er nummer to på topscorerlisten med hele 18 mål i sæsonen. Tzolis er intet mindre end brandvarm i øjeblikket med syv mål i de seneste fem kampe. Derudover har man hollandske Vincent Vermeij, som har scoret ni mål og lavet tre assists i sæsonen.

| Sidst opdateret:


Analyse

Vi skal lørdag middag til Tyskland og til et opgør i det næstbedste række mellem Wehen og Düsseldorf, som har vidt forskellige ambitioner på dette tidspunkt i turneringen. Mens Düsseldorf fortsat drømmer og kæmper en hård kamp for oprykning til Bundesligaen, så kæmper Wehen modsat for at undgå nedrykning i bunden af tabellen.

Wehen er placeret som nummer fjorten i ligaen og har blot to point ned til nedrykningspladserne, så det er en turbulent periode for klubben i øjeblikket. Hele tre hold under Wehen i tabellen er blot adskilt med to point. Formkurven er på heller ingen måde særlig fortrøstningsfuld, eftersom man har tabt tre ud af de seneste fem kampe, mens det er blevet til en enkelt uafgjort og en enkelt sejr i denne periode.

Düsseldorf er i øjeblikket placeret som nummer tre i ligaen, og har dermed adgang til en altafgørende play off kamp om oprykning til Bundesligaen. Drømmen om de to direkte oprykningspladser ser fortsat svær ud pt. med seks point op til Holstein Kiel på andenpladsen. Modsat er Hamborg lige i hælene på Düsseldorf med blot et point op fra fjerdepladsen, så Düsseldorf har simpelthen ikke råd til at snuble på dette tidspunkt i turneringen, hvor det fortsat resterer seks kampe endnu.

Holdnyt Wehen

Træner Markus Kauczinkski må undvære en række spillere, som er skadede og suspenderede til kampen. Den tyske forsvarsspiller Nico Rieble er ude med en skade, hvilket også er tilfældet for den tyske midtbanespiller Emanuel Taffertshofer, som først ventes klar i slutningen af denne måned.

På midten må man desuden undvære danske Bjarke Jacobsen, som modtog et direkte rødt kort i den seneste kamp, mens den australske angriber John Iredale er fraværende grundet udtagelse til landskampe.

Holdnyt Düsseldorf

Træner Daniel Thioune har ingen nye fravær eller skader i forhold til den seneste kamp. Hjemmeholdet er dog fortsat uden en trio på midten i form af tyske Daniel Bunk, franske Nicolas Gavory og japanske Ao Tanaka, som alle fortsat er skadede.

Spilforslag

Jeg synes den her kamp lugter langt væk af et topmotiveret udehold, hvor chancevurderingen for sejr burde være pænt større end det er tilfældet nu og her. Düsseldorf tabte ganske overraskende det omvendte opgør på hjemmebane med 1-3 tilbage i begyndelsen af november sidste år og dette skal først og fremmest hævnes.

Derudover er der intet andet end en sejr som tæller for Düsseldorf, eftersom forspringet ned til Hamborg på fjerdepladsen i tabellen, som bekendt kun er på et enkelt point. Dette må også alt andet lige være muligt, eftersom Düsseldorf er den mest målfarlige klub i hele ligaen med 61 mål i 28 kampe. Alene det faktum burde være nok med hensyn til at kunne hævne sig i forhold til det første nederlag til Wehen i sæsonen.

Hjemmebanestatistikken taler også klart imod Wehen, som kun har kunnet hente sytten point i fjorten kampe på Brita Arena. Dette er kun overgået af bundholdet Osnabrück, som er endnu dårligere på deres eget stadion med sølle 14 point. Düsseldorf er derimod det næstbedste udehold i ligaen med 25 point kun overgået af Holstein Kiel. Jeg vælger at spille på udesejr til Düsseldorf og sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:10
Xinyu Wang vs Jule Niemeier Roland Garros WTA
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar