18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Watford – Stoke-21. September 2021 20:45

Units 4/10 Vundet
Watford vs Stoke
Stoke +0,5 (AH)
21. september 2021 20:45
bet365
Tippet til 1.92
Udgivet 20. september 2021 15:21
Nyoprykkede Watford skal hjemme tage imod Stoke i EFL Cup, og der kunne godt spores en forskel i prioriteringerne. Watford kommer helt sikkert til at kæmpe for ikke at rykke ned i år, på trods af de er startet fint med 6 point i 5 kampe. Senest tog de en 1-3 sejr over Norwich, der dog ikke ser mange ting gå deres vej for tiden.

Der spekuleres i at træner Xisco vil bringe en del rotationer ind i kampen mod Stoke, på trods af man i sidste runde stillede ganske stærkt op mod Crystal Palace. Forskellen til denne runde er bare, at man mod Crystal Palace havde fem dages hvile og en landskampspause lige rundt om hjørnet – Det er ikke tilfældet denne gang. I stedet kigger man fire dage efter ind i en sindssyg vigtig kamp mod Newcastle hjemme.

Hvorvidt Xisco er en træner, der prioriterer turneringen højt kan vi kun gisne om, da dette er første gang spanieren deltager i turneringen. Vi kan kun gå ud fra det forskellige medier melder. Heriblandt BT Sport, der stærkt forventer rotationer fra hans side, og muligvis også et par U23 spillere i spil.

Så er spørgsmålet om Michael O'Neill på den anden side kunne finde på at rotere? Hmm, svært at spå om. I sidste runde blev der byttet om på nogle positioner, men der mødte man også League One holdet, Doncaster, på hjemmebane – Nu står den på en Premier League modstander på udebane.

Kigger man på Michael O'Neill historisk set i turneringen, så ligner det bestemt også en mand, der prioriterer turneringen. 7 kampe spillet og 6 af dem er vundet. Man tabte kun kvartfinalen til Tottenham sidste år, som stillede med det helt store kavaleri.

Det er jo to mandskaber, der mødte hinanden allerede sidste år på trods af en liga imellem dem. Dengang lå de begge i Championship. Her stod Stoke i odds 3,50 på Vicarage Road. Bevares, Watford er styrkede siden da og der var ingen tilskuere, men skal vi helt op i odds 4,20 nu ud fra den formodning at Watford roterer pænt?

Watford – Stoke Odds


Watford – Stoke Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar