18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Watford-Aston Villa-14. August 2021 16:00

Units 3/10 Tabt
Watford vs Aston Villa
Aston Villa vinder
14. august 2021 16:00
888
Tippet til 2.38
Udgivet 13. august 2021 10:02
Aston Villa har lavet nogle rigtig fine byt i spillere for Grealish der er forsvundet, mens Watford tværtimod ser ud til nærmest at have forringet truppen med nogle spillere over-the-hill.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Aston Villa har et virkelig stærkt hold hvilket vi så sidste sæson. Selvfølgelig betød ligaens bedste spiller Grealish (Min egen personlige mening) en masse, men selv i perioden hvor han var skadet så man at flere andre spillere og holdet som sammentømret enhed havde stor kvalitet.

* Med Buendia, Ings og Bailey har man både fart, mål og kreativitet nok i indkøbene, sammenkoblet med El Ghazi der også shinede flere gange sidste sæson. Watkins ligeledes, men han er dog ikke med her.

* Watford ser ikke ud til at have forstærket truppen, men blot gjort den bredere og mere erfaren. Jeg tror de får problemer generelt denne sæson, og særligt her i starten kan omstillingen blive svær.

* Jeg ser Aston Villa som et solidt midterhold i denne sæson, mens Watford er et klart bundhold, og så er oddset en lille smule i overkanten her.

Watford – Aston Villa Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 14. august 2021 18:35.

Watford – Aston Villa Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar