Wales vs Polen – 26. mar. 20:45

Fodbold EM
Wales
Polen
26. mar.
20:45
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

26. mar.
20:45
Under 0.5 mål i 1. halvleg
Vundet +5,60

Units

4/10
Under 0.5 mål i 1. halvleg %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Ekstremt meget på spil kan gøre det taktisk låst
  • Begge med et knap så målrigt gruppespil
  • 0-0 til pause i seneste indbyrdes møder

Analyse

Der er uendeligt meget på spil i dette opgør, hvor vinderen kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde. Derfor bliver det sandsynligvis også en smule nervøst og taktisk låst, fordi man absolut ikke skal give modstanderen en lillefinger, og derfor kan det hurtigt blive en kamp om at undgå frem for at opnå. Begge mandskaber spillede dog en stærk play off-semifinale, da Wales hjemme slog Finland 4-1, mens Polen besejrede Estland med hele 5-1.

Dette opgør bliver dog sandsynligvis en anden og tættere affære mellem to nationer på et højere niveau og med en mere struktureret defensiv. I gruppespillet var det ganske vist kun henholdsvis 2 og 1 kampe, der endte 0-0 til pausen for de to mandskaber, men den samlede score for begge hed 10-10, hvilket bestemt ikke vidner om målrige opgør – og dette på trods af, at der er flere lilleputnationer i grupperne.

Generelt er det ikke hold, der spiller med det mest offensive udtryk, hvilket afslutningsstats og xG også vidner om, og de to nationer mødtes i Nations League, hvor det ikke var nogen sprængfarlig offensiv med to opgør, hvor begge endte 0-0 til pauseteen. Polen er tilmed uden Milik og Matty Cash, hvilket ikke hjælper deres kvalitet og bredde i offensiven.

Jeg forventer, at vigtigheden af opgøret gør det meget låst og tilbageholdent, fordi man skal undgå at give noget væk. Med tanke på, at det er habile defensiver, så bliver det for dyrt at satse offensivt med risiko for at komme bagud. Prisen for en chancefattig og målløs 1. halvleg er flot og er nok også steget pga. semifinalernes resultaterne. Denne gang kigger vi mod en mere lige affære, og det bør give en tættere kamp med to hold, der føler hinanden an fra start.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

14. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Midtjylland vs FC København Superligaen Mesterskabsspil
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vs Jordan U23 A23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar