18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Wales-Danmark-26. June 2021 18:00

Units 4/10 Vundet
Wales vs Danmark
Danmark vinder
26. juni 2021 18:00
888
Tippet til 1.85
Udgivet 25. juni 2021 07:29
Det hele så sort ud… En trist hændelse med Eriksen, der har kommet sit flot, blev efterfulgt af et ærgerligt nederlag til Finland. Parken blev proppet med 25.000 mennesker til kampen mod Belgien inklusiv undertegnet, der i 30 graders varme, stod og skrålede som aldrig før, fordi man troede at det blev et tidligt exit, hvis det endte med nederlag mod verdens 1’erne fra Belgien. Selvom Danmark spillede en af de bedste kampe, vi har set i adskillige år, og Mikkel Damsgaard uofficielt blev slået til ridder af Danmark, så endte det med et 1-2 nederlag. Mandag aften blev dog et minde man sent vil glemme, da jeg oplevede den bedste fodboldstemning nogensinde, efter vi havde slået Rusland med 1-4 og tusindvis af danskere stod og hoppede og dansede i Kødbyen.

Danmark er videre fra EM 2021 som 2’er, og vi har fået en drømme lodtrækning mod Wales. I min sparringskreds har det spredt uenighed, om der er værdi i de nuværende odds 1,85 på Danmark? Jeg vælger dog at slå mig skråsikker, og sige at det er der uden tvivl.

Vi har oplevet en støtte til det danske landshold, som sjældent er set før, og spillerne er helt sikkert blevet sprøjtet ind med energi i form af decibelt fra lægterne. Nu går turen til Amsterdam, hvor vi skal se om Danmark kan klare sig uden hjemmebanefordelen. Men er den hjemmebanefordel helt forsvundet?

Wales kommer ikke til at have fans på stadion, når de møder Danmark lørdag aften. Det gør de ikke pga. corona situationen i Wales. Danmark har af UEFA fået lov at medbringe 4.400 danske fans, hvilket betyder at vi uden tvivl får overtallet. Derudover kan vi også spekulere i, at det meste af den neutrale fodboldsektor har fået et mindre kærlighedsforhold til Danmark – Ikke mindst pga. den måde de tacklede situationen med Eriksen på, men også fordi Danmark spillet inspirerende under slutrunden.

Danmark har skabt 3. flest xG af alle hold til EM, og har sammen med Italien haft flest afslutninger af alle. Vi måler os med Spanien på flest berøringer i modstanderens felt, eftersom vi kun er 2 berøringer efter. På imponerende vis slutter den offensive statistik af med, at vi har flest succesfulde driblinger af alle mandskaber.

Hvis vi skal sammenligne hvad Danmark og Wales har præsteret under denne slutrunde, så ser pladserne fordelt således ud:

Flest afslutninger: Danmark (1) – Wales (15)
Flest forsøgte driblinger: Danmark (3) 65% succesrate – Wales (21) succesrate 61%
Expected Goals: Danmark: (3) – Wales (11)
Expected Goals Against: Danmark (4) – Wales (19)
Progressive Passes: Danmark (4) – Wales (23)
Progressive Runs: Danmark (6) – Wales (20)
PPDA: Danmark (3) – Wales (20)

Der tegner sig et billede af at Danmark både på defensive og offensive parametre, ligger i toppen af dette EM. Samtidig ligger Wales i bunden af størstedelen af disse statistikker.

Wales lå i gruppe med Schweiz, Tyrkiet og Italien. Hverken Schweiz eller Tyrkiet kommer i nærheden af Danmarks kvalitet lige nu, og det mest sammenlignelige vi har er Italien, specielt hvis vi kigger på, hvor tæt vi er med Italien på underliggende parametre.

Italien valgte at stille med reserverne mod Wales i sidste gruppekamp, og her tog Italien en 1-0 sejr og vandt kampen på xG med 2,32 – 0,49. Wales kom kun til 3 afslutninger i løbet af kampen. Italien sluttede i odds 1,45 (på hjemmebane godt nok), og spørgsmålet er om Italiens reserver, skal vurderes så meget bedre end Danmark.

I vores kamp mod Rusland, der svingede prisen på Danmark meget, men vi endte i odds 1,57 ved kick-off. Igen vi var på hjemmebane, så det er ikke direkte sammenligneligt. Måske en kontroversiel påstand, men jeg ser Rusland som et stærkere hold end Wales.

Jeg er ikke i tvivl om at Danmark skal længere ned i pris, og med fare for at stå med en lang næse ved kick-off, så mener jeg de skal ende omkring 1,66-1,67.

Wales – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. juni 2021 17:56.

Wales – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar