18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

Wales-Danmark-26. June 2021 18:00

Units 3/10 Vundet
Wales vs Danmark
Danmark vinder
26. juni 2021 18:00
Cashpoint
Tippet til 1.94
Udgivet 26. juni 2021 13:03
Oddset på Danmark har i dagene op til i dag ligget omkring 1.85, hvilket for mig virkede meget passende, men oddset er af uransagelige grunde steget i løbet af lørdagen og der bør nu være fin værdi i min optik.

Kampen spilles i Amsterdam og det største spørgsmålstegn er vel nok, hvordan Danmark reagerer på, at der ikke er lige så mange fans som til de første kampe, der alle blev spillet i Parken. Her var der til første kamp mod Finland omkring 16.000 tilskuere, mens der til de to sidste kampe i gruppespilllet var omkring 25.000. Ikke desto mindre forlyder det, at lidt over 4.000 danske fans har fået billetter til kampen, mens walisiske fans slet ikke er tilladt i landet, da covid-situationen i Storbritannien ifølge de hollandske myndigheder ikke er sikker. Herudover er det ikke utænkeligt, at der kommer til at sidde en del ajax-fans på lægterne, som med pæn sandsynlighed vil holde med Danmark, efter som Christian Eriksen tidligere har spillet i klubben med stor succes og har været igennem klubbens ungdomsakademi. Selvom kampen ikke spilles hjemme i Danmark, kan det altså sagtens komme til at føles som hjemmebane for de danske drenge alligevel.

Spillemæssigt har Danmark været et af de mest positive bekendtskaber til denne slutrunde. Før Christian Eriksen faldt om i den første kamp, dominerede man Finland fuldstændig, og finnerne scorede på deres eneste skud overhovedet i kampen. I den efterfølgende kamp mod Belgien – verdensranglistens nummer 1 – dominerede danskerne i første halvleg, men måtte se sig slået af verdens vel nok bedste offensive midt i Kevin De Bruyne, som kom ind i anden halvleg og var direkte involveret i begge Belgiens mål. Mod Rusland fik Danmark ikke spillet til at fungere i første halvleg, men da Damsgaard med et fantastisk mål fik åbnet op, var der ikke den store tvivl om, hvem der ville vinde den kamp. Netop Damsgaard har gjort det utroligt godt i fraværet af Eriksen og med al respekt for landsholdets største stjerne, har man ikke haft fornemmelsen af, at Danmark manglede ham.

Wales gik videre fra deres gruppe med 4 points, men imponerede ikke voldsomt. I første kamp mod Schweiz spillede de 1-1, men tabte xG med hele 0.57 – 2.60 og var altså ret heldige med at få point med. Mod Tyrkiet vandt de 2-0, men fik først scoret deres andet mål i 90+5’ efter en ellers relativt lige kamp chancemæssigt. Her var også tale om et tyrkisk hold, som har været blandt de største skuffelser i turneringen og som har tilladt over 8 xG i tre gruppespilskampe. Mod Italien taber de kun 1-0, men skaber stort set ingenting udover en chance til Bale efter 75 minutter. De har kun 3 afslutninger og 1 på mål.

Alt i alt synes jeg Danmark skal være større favoritter mod et middelmådigt walisisk hold, som er meget afhængige af Bale og Ramsey.
Besøg Cashpoint

*Reklamelink


Wales – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. juni 2021 17:56.

Wales – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar