18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wales-Danmark-26. June 2021 18:00

Units 1/10 Vundet
Wales vs Danmark
Danmark vinder
26. juni 2021 18:00
Unibet
Tippet til 1.85
Udgivet 26. juni 2021 04:49
Danmark gjorde det, som ingen andre har formået tidligere. At gå videre fra puljen, på trods af, at man havde tabt de første to kampe. Det må være et kæmpe selvtillidsboost for danskerne, og man så også, at efterhånden som kampen mod Rusland skred frem, smed Danmark nervøsiteten og kom bare buldrende. Kan de komme op i samme tempo mod Wales, så får waliserne det svært.

Wales havde et fint gruppespil, som endte med fire point efter uafgjort mod Schweiz, sejr over et dårligt tyrkisk hold og til sidst et nederlag til et reservespækket Italien-hold. Wales er rigtig afhængige af, at Gareth Bale rammer dagen. Størstedelen af det offensive går gennem den walisiske stjerne, og kan Danmark dæmme op for ham, står de med rigtig gode kort på hånden.

Det er en dansk defensiv, der har stået rigtig stærkt i et langt stykke tid nu. Selvom man ikke har holdt et clean sheet i EM endnu, så er det virkelig få chancer, som Danmark egentlig giver væk.

I 2018 mødte Wales og Danmark hinanden i Nations League, og her endte det med to danske sejre. Det blev også to kampe, med et forskelligt kampbillede. På hjemmebane var Danmark dominerende og styrede spillet, og vandt 2-0. På udebane var det omvendt Wales, der røg taktstokken, men alligevel var det Danmark der vandt med 2-1. Det vidner også om, at Danmark kan tilpasse sig, alt efter hvad Wales kommer med. Danmark ser ud til, at have flere strenge at spille på.

Kom så Danmark!

Wales – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. juni 2021 17:56.

Wales – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar