18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Wales-Danmark-26. June 2021 18:00

Units 2/10 Vundet
Wales vs Danmark
Danmark -1.00 (AH)
26. juni 2021 18:00
888
Tippet til 2.75
Udgivet 25. juni 2021 08:16
Wales gik lidt overraskende videre fra deres gruppe mens Danmark fortjent fik spillet sig videre med en sejre i sidste kamp. Danmark har været blandt de bedre offensive hold indtil videre mens Wales har været heldige defensivt.

Wales fik en flot 2. plads foran Schweiz og Tyrkiet. Begge underpræsterede dog i gruppen mens Wales blot to mål imod var mere held end forstand. På deres tre gruppe kampe endte Wales med en xGA på hele 6.51. Hvis forsvaret ikke bliver væsentligt forbedret får de det svært mod bedre spillende hold. Wales er på papiret det svageste hold i 1/16-finalerne. Bale er verdensklasse på sine bedste dage og Ramsey er heller ikke værst. Derfra er der dog niveau forskel i forhold til de andre. James fra Man Utd og Davies fra Tottenham skal også nævnes men med 16 mand fra bunden af Premier League, Championship eller diverse ungdomshold mangler truppen som helhed kvalitet på de fleste af pladserne og særligt fra bænken.

Danmark har på trods af blot tre point i gruppen spillet et godt EM. De kunne sagtens have stået med 6-7 point efter de første tre kampe men omstændighederne kender vi alle efterhånden. På trods af de tre point har Danmark en xG på hele 6.6. De var også det hold med anden flest skud, flest på mål, femte mest possession og tredje færrest skud imod. Eriksen er selvfølgelig fraværende men derudover er alle mand klar. Imodsat til tidligere har Danmark nu spillere der alle spiller (stort set) fast for klubber i de fem største ligaer. Spillere hvoraf de fleste har spillet sammen i nogen år efterhånden og et fællesskab der udfra set aldrig har været bedre.

Kampen spilles i Amsterdam foran 16.000 tilskuer. Det lader til at de danske fans kommer til at udgøre 5.000 af dem mens Wales ingen får på lægterne. Mon ikke flere af de resterende 11.000 har et godt øje til Danmark og det derfor kommer til at føles som en lille hjemmebane kamp. Wales skal man ikke undervurdere men de var lidt heldige med at gå videre og har vist defensive svaghedstegn.

Danmark AH-1 lukkede mellem 2.10-2.30 mod Rusland, Island og Irland indenfor de sidste 2 år. Er Wales på papiret så meget bedre end de tre? Det synes jeg umiddelbart ikke.

Danmark og Wales har haft fornøjelsen af at møde hinanden to gange indenfor de sidste 2-3 år, og holdene er stort set ens i dag. Danmark vandt begge med sammenlagt 4-1.

Wales – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. juni 2021 17:56.

Wales – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar