VSK Aarhus-SfB-Oure FA-5. June 2021 15:00

VSK Aarhus-SfB-Oure FA
Halvleg/fuldtid slutter med 1/1
15:00 5. juni 2021
Units 5/10
Push
Udgivet 5. juni 2021 09:35
Kamp: VSK Aarhus – Oure
Tip: VSK Aarhus/VSK Aarhus
Odds: 1,80
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VSK hentede et usandsynligt vigtigt point i Thisted i sidste weekend, og nu står de i en altafgørende kamp mod rækkens bundprop, hvor en sejr vil sende dem i top-6 og betyde, at de forbliver i næste sæsons nye 2. division.

Oure er gået på ferie med en nedrykning, og tendenserne med enormt mange indkasserede mål har ikke forandret sig. I sidste uge mødte man Holbæk, som kæmper for at undgå nedrykning. Her kom sjællænderne blæsende, og selvom Oure fik bragt spænding ind i kampen til slut og kun tabte 3-2, så var det en kamp, som Holbæk dominerede på chancer med hele 4,02 i xG.

Det er det generelle billede af det unge Oure-mandskab, og selvom de er meget på bolden, så afgiver de ekstremt mange chancer væk. VSK bør komme flyvende fra start for at markere, hvor vigtig kampen er, og jeg forventer, at Oure kommer tidligt under tryk. VSK har haft en fin periode, og de har god kvalitet i holdet, hvor de er solide defensive. De har et godt match up overfor Oure, og selvom det omvendte opgør var tæt og først blev vundet på en sen 2-1 scoring af VSK, så var niveauforskellen stor. Oure scorede på straffe og havde derudover kun en afslutning på mål, mens VSK afsluttede 20 gange og scorede 2,49 i xG.

Ift. den høje asian-line, så kan jeg godt lide den variant, fordi VSK bør komme ud med et stærkt udtryk og forsøge at lukke begivenhederne tidligt, så de kan køre kampen roligt hjem. Om det bliver 2-0 eller 3-0 er mindre vigtigt, og det er en kamp, der sagtens kan gå helt i stå, hvis VSK fører med et par mål. 1,80 på halvleg/fuldtidssejren er flot.


VSK Aarhus – SfB Odds


VSK Aarhus – SfB Head 2 Head


Skriv et svar