18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

VSK Aarhus-IF Lyseng-18. August 2021 18:30

Units 5/10 Vundet
VSK Aarhus vs IF Lyseng
IF Lyseng +0.75 (AH)
18. august 2021 18:30
ComeOn
Tippet til 1.89
Udgivet 18. august 2021 11:14
Jeg synes, oddset er for højt på, at Lyseng kan drille en af lokalrivalerne i 3. division. Ganske vist kommer VSK Aarhus fra en position som midterhold i 2. division, mens Lyseng er oprykkere fra Danmarksserien. Til gengæld rykkede Lyseng op i suveræn stil og har tilhørt divisionerne tidligere. Holdet ligner sig selv, og trods to nederlag så præsterede man en fin kamp mod topholdet fra Frem. Det blev 4-1, men der kom to sene mål, og Lyseng bød sig generelt godt til. Hjemmekampen mod Dalum burde man have vundet, men to sene Dalum-scoringer ødelagde åbningsfesten, og Lyseng vandt stort på stats, hvor xG bl.a. endte i hele 4,72 mod 1,40.

VSK har den seneste sæson mærket noget, der minder om en spillerflugt. Flere er taget til nye klubber, mens et par af profilerne er stoppet. Målmand Rasmus From er taget til Kolding, mens den vel nok største profil i Marcus Sloth Jørgensen er hentet til Jammerbugt. Anders Fæster er taget til netop Lyseng, mens Malthe Boesen, som var fast man i foråret er taget tilbage til Brabrand. Martinus Mandal er gået samme vej og Arfan Habibi er taget til Sverige. Samtidig har Jacob Rittig, den tidligere bomber, stoppet karrieren, og det er altså et enormt anderledes VSK-hold, der skal gøre sig i 3. division.

Aarhus-klubben er da heller ikke startet imponerende med en smal sejr over Roskilde KFUM hjemme og et 2-0 nederlag ude til Dalum, hvor man nærmest intet skabte. Derudover spillede man pokalkamp mod Viby fra Danmarksserien og trods rødt kort til Viby efter bare 10 minutter, så var det en helt lige kamp, hvor man først scorede til 2-1 et kvarter før tid. Jeg synes, det vidner meget godt om VSK Aarhus’ svagere udgangspunkt, og jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor man skal have så højt odds på Lyseng-sejr samt en linje på +0,75, hvor man får halvdelen af indsatsen retur, hvis Lyseng skulle tabe med en enkelt.

Ganske vist har Lyseng været shaky defensivt, men offensiven hos VSK ser tandløs ud, og jeg tror bestemt ikke, de kan true på samme måde som f.eks. Frem.

VSK Aarhus – IF Lyseng Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

VSK Aarhus
IF Lyseng
Odds are subject to change. Last updated 18. august 2021 18:29.

VSK Aarhus – IF Lyseng Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar