18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 960,3
TBP 107,3%
Hitrate 47,5%

VSK Aarhus – FC Roskilde-25. September 2021 13:30

Units 4/10 Tabt
VSK Aarhus vs FC Roskilde
FC Roskilde -1,5
25. september 2021 13:30
bet365
Tippet til 1.85
Udgivet 25. september 2021 06:40
Besøg bet365

*Reklamelink

Roskilde har været totalt suveræne i denne sæson, og man ligner en sikker oprykning til 2. division. Budgettet er langt større end hos konkurrenterne, og det viser truppens kvalitet og bredde ligeledes. Otte sejre i otte forsøg er det blevet til og målscoren hedder 30-7. Samtlige kampe er vundet med minimum to mål og alligevel bliver bookmakerne ved med at give pæne odds på Roskilde.

VSK Aarhus er ganske vist blandt de bedre hold i 3. divisionen, men siden nedrykningen har man mistet mange profiler, og VSK Aarhus har en enormt smal trup, hvor kvaliteten er langt fra, hvad den var i seneste sæson.

Roskilde har med Schosuboe og Monday Etim er bar offensive profiler, der gør det svært for alle modstandere. Samtidig er Roskilde så suveræne på bolden, at man nærmest ikke afgiver chancer, og de gange, man har indkasseret mål, har det ofte været på tidspunkter, hvor kampen har været afgjort med store føringer.

VSK mangler noget offensiv kvalitet, og man har haft besvær med at skabe chancer. Senest hjemmekamp tabte man 3-2 til oprykkerne fra Karlslunde og senest var man heldige med 1-1 på udebane mod Frem, hvor Frem dominerede kampen og burde have vundet.

Så længe markedet ikke reagerer med hårdere linjer og lavere odds på FC Roskilde, så går jeg på favoritterne.

VSK Aarhus – FC Roskilde Odds


VSK Aarhus – FC Roskilde Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar