18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 84,6
TBP 107,5%
Hitrate 47,9%

VSK Aarhus-FC Nordsjaelland-22. September 2021 16:30

Units 2/10 Vundet
VSK Aarhus vs FC Nordsjaelland
Begge hold scorer
22. september 2021 16:30
Cashpoint
Tippet til 1.90
Udgivet 21. september 2021 11:29
DBU Pokalen
VSK Aarhus får endnu en pokal oplevelse mod et Superligahold mens Fcn's unge drenge igen skal til Jylland.

VSK Aarhus har fået en fin start på 3. div, og særligt når modstanderne gæster Vejlby Stadion. Den lille Aarhus klub har imponeret med fire ubesejret kampe derhjemme og hele ni af deres 12 mål er scoret her. De seneste år har de også gjort det flot i pokalen, hvor de fire år i træk er rendt ind i et Superliga hold. Aab (0-1), AGF (1-4), AGF (1-3 forlænget spilletid) & Horsens (2-4) har været de seneste modstandere her, og man må sige at VSK Aarhus har fået et par fine resultater mod dem de sidste par år. I sidste runde blev Thisted fra 2. div slået ud med 3-2 og her stillede VSK op i en 3-5-2. Mit kendskab til dem er begrænset men gør de noget tilsvarede mod Fcn, lægger det op til et målrigt opgør.

Fc Nordsjælland spiller sin fjerde kamp i træk i Jylland. Det er ikke noget der burde svækket de unge drenge synderligt men historisk set er de generelt bedre hjemme på kunst-banen i Farum end på diverse græs-baner rundt omkring i landet, or særligt i Jylland. Blot fire af de sidste 14 udekampe i Jylland er vundet og blot to gange har de holdt nullet. Nordsjælland kommer formentlig til at roterer her men systemet sidder på rygraden af spillerne, og de er vant til et niveua højere end det VSK kommer med.

Fc Nordsjælland er berettiget favoritter til at gå videre og har, selv med flere backup spillere i startopstillingen, et godt og konkurrence dygtigt hold. De er offensivt anlagt men hvis VSK igen kommer i en 3-5-2 har de midlerne til at skabe chancerne og fange Fcn på bagbenene. De scorer oftest og har tidligere scoret pænt mod hold bedre end dem i pokalen. Hjemme i Aarhus og på græs skal de have større chancer for at overraske et ung Fcn hold men kommer formentlig til kort defensivt. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

VSK Aarhus – FC Nordsjaelland Odds


VSK Aarhus – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Kom til at sætte oddset til 1.90. Det rigtige odds er 1.98. Kan en admin rette?

    Bet25 har VSK Aarhus +2.5 til 1.81. Også et spil være i min optik.

Skriv et svar