18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 67,6
TBP 107,3%
Hitrate 46,2%

Vitoria-Fluminense de Feira-6. May 2021 00:00

Units 3/10 Vandt
Vitoria vs Fluminense de Feira
Fluminense de Feira +1.25 (AH)
May 6, 2021 00:00
Udgivet May 5, 2021 09:04
Kamp: Vitoria-Fluminense de Feira
Tip: 2 +1.25
Odds: 1.775
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . . .

Sidste runde i Baiano stats mesterskabet. Både Vitoria og Fluminense de Feira skal bruge en sejr. Vitoria for at have håb om play-off og Fluminense de Feira for at undgå nedrykning. Værterne har mandfald med potentielt 13 mand ude.

Vitoria fra Serie B har ikke imponeret med blot to sejre ude af otte mulige. De kan derfor heller ikke afgøre deres skæbne selv men skal vinde og sammen tid håbe at Bahia x2 spiller uafgjort. Værre er at potentielt 13 mand er fraværende. Målmændene Yuri & Ronaldo, forsvarene Edvan & Eduardo, midtbanespillerne Soares, João Victor, Fernando Neto, David, Gabriel Bispo samt offensive Vico, João Pedro, Eron & Samuel. Seks af dem startede inde i seneste kamp og 8-9 er stamspillere.

Fluminense de Feira fra Baiano ligaen skal bruge en sejr for at holde håb i at redde sig endnu en sæson i den bedste lokal række. Med blot én sejr af otte mulige har de ikke været gode men de kan glæde sig over at blot én er tabt med 2+ mål. Det er tre uger siden deres seneste kamp, og de har derfor haft god forberedelses tid. De har sammen tid udnyttet muligheden til at skifte ud på trænerposten med håb om at nye ideer og tanker kan redde dem endnu en sæson i Baiano 1.

Vitoria er et bedre hold og større klub. Der er normalt 3 rækker i mellem dem men værterne har mandefald og må skifte ud på hele seks pladser i forhold til seneste kamp. De har formentlig en tro på play-off men er sammen tid afhængige af to andre resultater. Hvis de går imod dem, og de får det at vide, er det ikke utænkeligt at de giver op.

Alt i alt har Fluminense de Feira gode chancer for at undgå et 2+ mål nederlag.


Vitoria – Fluminense de Feira Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vitoria
Fluminense de Feira
Odds are subject to change. Last updated 6. maj 2021 00:28.

Vitoria – Fluminense de Feira Head 2 Head


Skriv et svar