18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Virton-Westerlo-15. August 2021 20:00

Units 3/10 Vundet
Virton vs Westerlo
Westerlo vinder
15. august 2021 20:00
bwin
Tippet til 1.60
Udgivet 11. august 2021 14:29
Belgien, First Division B
Virton er tilbage i den belgiske 2 div efter at have vundet et sagsanlæg mod fodbold forbundet. De skal dog have spillet et nyt hold sammen mens Westerlo har et af de bedre hold på papiret.

Virton blev tvangsnedrykket til 4. div for to år siden. Da corona ramte i marts 2020 blev alle de lavere belgiske rækker sat på pause og først genoptaget i september 2020. Her spillede man blot en håndfuld kampe, inden de igen blev aflyst. Virton har dermed ikke spillet nogen kampe af betydningen siden september sidste år. I mellem tiden har de dog vundet et søgsmål mod fodbold forbundet og er dermed tilbage i 2. div denne sæson. Det betyder dog at de skal have samlet et nyt hold og derfor er hele 16 af 18 mand helt nye spillere. Pengene er dog små, så det er primært leje spillere og folk de kunne få gratis. Ifølge spillerne selv er sammenspillet mangelfuldt og deres blot tre træningskampe har ikke været nok. Ifølge transfermarkt har de også rækkes klart svageste trup med en samlet værdi på blot 1.85m€. Mere en dobbelt så lavt som det andet laveste hold.

Westerlo tager hul på deres tredje sæson i 2. div. Sidste sæson gjorde de det hæderligt med blot fem nederlag på 28 kampe men med 13 uafgjorte var der langt op til alt-dominerede Union i top. Westerlo har haft nogle afgange henover sommeren. Mest nævneværdige er første målmand Özer, kant spilleren Alici og topscorer Çiçek. De kan dog glæde sig over at danske David Jensen er kommet ind i målet mens den offensive midt er styrket med Bernat og N'Diaye samt de to angribere Foster og Goure. Westerlo har et par Superliga kendt spillere i form af målmand David Jensen, forsvar Christofer Remmer samt angriberen Igor Vetokele.

Westerlo går ind til sæsonen med en top placering som deres mål. De har truppen til det på papiret og målt på værdien et hold der er godt nok til top 3. Omvendt er Virton pludselig tilbage i 2. div, hvor de skal have spillet et nyt hold sammen. Blot to af spillerne har været i klubben mere end et par måneder og med blot tre træningskampe, har de langt vej endnu før de kan kalde sig et hold. Gode chancer for at Westerlo åbner sæsonen med en sejr.

Virton – Westerlo Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Virton
Westerlo
Odds are subject to change. Last updated 15. august 2021 19:55.

Virton – Westerlo Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar