Villefranche Beaujolais vs Red Star – 18. mar. 21:00

Fodbold National
Villefranche Beaujolais
Red Star
18. mar.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

18. mar.
21:00
Red Star 0.00 (AH)
Vundet +2,64

Units

6/10
Red Star 0.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Villafranche er elendige i øjeblikket. Holdet har fire nederlag og en uafgjort i de seneste fem kampe. Derudover har holdet ikke formået at score en eneste gang i de seneste fire kampe. Det understøtter spilforslaget om en udesejr.
  • Red Star missede akkurat den direkte oprykning med sølle to point i den seneste sæson og den skuffelse vil man ikke gentage i denne sæson. Man fører ligaen ganske komfortabelt og derfor skal man vinde sådan en kamp som i dag mod et bundhold.
  • Red Star har flere spillere, som er virkelig målfarlige såsom Achille Anani, Hacene Benali, Ivann Botella, Kemo Cisse og Damien Durand. Vi snakker altså her fem angribere, som tilsammen har scoret hele 27 mål i sæsonen.

| Sidst opdateret:

Analyse

I lyset af de temmelig få begivenheder på dagens kampprogram, grundet de kommende internationale landskampe, så skal vi helt til den tredjebedste række National i Frankrig for at fremfinde lidt interessant værdi. Her mødes Villafranche og Red Star i et klassisk opgør mellem top og bund.

Villafranche har de sidste par år gjort relativ god figur i ligaen med et par topplaceringer i træk, men denne sæson er udviklingen gået betydeligt modsat. Således er man i øjeblikket placeret på en 13. plads i ligaen og dermed blandt de seks nedrykningspladser i tabellen. Dog har man spillet to kampe færre end de umiddelbare hold lige over dem. Formkurven er elendig med fire nederlag og en uafgjort i de seneste fem kampe.

Red Star havde en enorm skuffelse i den seneste sæson, hvor man akkurat missede oprykningen med blot to point op til de to førende hold. Denne sæson har man ligeledes præsteret rigtig stærkt og ligger således nu øverst i tabellen og dermed blandt de to oprykningspladser til anden division. Red Star har hele otte point ned til Martigues på tredjepladsen og har endda spillet en kamp færre en konkurrenterne.

Holdnyt Villafranche

Den franske forsvarsspiller Remi Bonenfant er fraværende til dagens kamp grundet karantæne, efter han modtog et rødt kort i den seneste kamp mod Rouen. Derudover er den defensive midtbanespiller Abou Ba fortsat ude med en langtidsskade. Ellers har man bortset fra det en komplet trup til rådighed.

Holdnyt Red Star

Træner Habib Beye har ingen skader eller karantæner til kampen og kan dermed vælge fra en komplet trup til sin rådighed. Det må dog kunne forventes, at der vil formentlig vil være et par enkelte rotationer specielt offensivt, efter man ikke har scoret et eneste mål i de to seneste kampe. Red Star har dog en meget bred trup specielt offensivt.

Spilforslag

Der er meget der taler imod mit spilforslag til denne kamp, men jeg har en stærk formodning om, at den negative trend vender i dette opgør. Red Star har nemlig ikke formået at vinde en kamp på udebane i de seneste otte kampe. Nu møder man så et hold, som er placeret blandt nedrykningspladserne og som ikke har formået at score et eneste mål de seneste fire kampe i træk.

Det er desuden svært for mig at forstå, hvordan Red Star har spillet så svagt på udebane indtil videre, eftersom den offensive del af holdet virkeligt er så stærkt som det er.

Jeg tror på, at Red Star vil være topmotiveret for at bryde trenden og sikre sig alle tre point til den direkte oprykning til anden division. Jeg tror Villafranche får det svært og den stærke offensiv hos Red Star bør kunne vinde den her kamp. Jeg vælger at spille på sejr til Red Star men draw no bet og altså at indskudet betales retur, hvis kampen ender uafgjort. Jeg øger indskud af units grundet handicap spil.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar