18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Villarreal-Arsenal-29. April 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Villarreal vs Arsenal
Villarreal vinder
April 29, 2021 20:30
Udgivet April 29, 2021 05:56
Kamp: Villarreal – Arsenal
Tip: 1-tallet
Odds: 2,65
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

To klubber der nu sætter alt ind for en finaleplads i Europa League, mødes nu i semifinalen i første af to kampe. Både Villarreal og Arsenal har været svingende i sæsonen, men Villarreal virker til at have fremvist det højeste topniveau. De seneste to kampe er blevet tabt af Villarreal, men der har formentlig også være et rigtig stort fokus på Europa League semifinalen. 

Arsenal har ikke imponeret i Premier League, hvor de holder til på en 10. plads. Niveauet har været alt for svingende og profilerne, der har skulle bære holdet i de svære perioder, har ikke steppet op til deres opgave. Den største positive note var at de slog Slavia Prag 0-4 på udebane, men selvom Slavia er stærke i egen liga, så skal man heller ikke gøre dem bedre. 

Villarreal har en træner med enorm erfaring fra dette stadie i spidsen, nemlig den tidligere Arsenal træner og 3x Europa League vinder, Unai Emery. Han står overfor sin spanske kollega Mikel Arteta, som endnu ikke har været cheftræner i en så vigtig kamp som denne. Rutinen skal falde ud til Villarreals fordel her, hvor Arsenal godt kan acceptere et smalt nederlag i første opgør.


Villarreal – Arsenal Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Villarreal
Arsenal
Odds are subject to change. Last updated 29. april 2021 21:01.

Villarreal – Arsenal Head 2 Head


Skriv et svar