18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Viettel-Ulsan Hyundai-26. June 2021 16:00

Units 2/10 Vundet
Viettel vs Ulsan Hyundai
Begge hold scorer: nej
26. juni 2021 16:00
PokerStars
Tippet til 1.65
Udgivet 25. juni 2021 09:45
Vietnamesiske Viettel er debutanter i AFC Champions League mens Ulsan Hyundai er forsvarende mestre. Kampen spilles på neutral bane i Bangkok.

Viettel vandt det vietnamesiske mesterskab for første gang i 21 år sidste sæson. Siden dengang har klubben oplevet to nedrykninger og to oprykninger. Forrige sæson rykkede de op og vandt flot mesterskabet sæsonen efter. Klubben er dog historisk blandt de største i Vietnam. Holdet har fem mand på landsholdet. Forsvarene Hai (anfører), Binh & Dung samt midtbanespillerne Hoang & Duc. Der er et par erfarne herre i blandt i Hoang og Hai som formentlig bliver deres grundsten i kampen her. I front kommer brasilienerne Paulo og Caique nok til at være deres farligeste våben.
Den vietnamesiske liga har ligget stille siden starten af maj. Fem mand har været med landsholdet siden da men derudover har de resterende lidt rust de skal have banket af.

Ulsan Hyundai er blandt de største klubber i Sydkorea og Asien som helhed. De er forsvarende AFC Champions League mestre og faste deltagere internationalt. I den hjemlige fører de igen med fire point ned efter 19 kampe og har tilmed ligaens bedste defensiv. Den sydkoreanske liga er fortsat i gang, så Ulsan kommer til kampen i top form. På papiret har de flere rigtige gode spillere efter lokale forhold. Hele 10 mand er inde omkring landsholdet og særligt defensiven er leverandører. Målmand Hyeon-woo samt forsvarene Chul, Du-jae & Tae-hwan er på landsholdet mens midtbanespillerne Dong-gyeong, Bit-garam & Chung-yong også er det fra tid til anden. Derudover har flere en fortid i Europa. Den hollandske forsvar Bulthuis, georgiske midtbanemand Qazaishvili samt angriberen Hinterseer. Alle med en fysik de færreste vietnamnesere kan matche.

Udover Viettel og Ulsan er lokale Pathum og filipinske Kaya også med i gruppen. Ulsan er kæmpe favoritter til at gå videre mens Viettel formentlig skal hente deres point og forhåbninger i de andre kampe. Det er nok ikke urealistiske at forvente Viettel skifter et par af deres bedre ud når/hvis de kommer bagud med 2+ mål. Den næste kamp er trods alt kun tre dage efter denne. Fem udskiftninger er tilladt men Ulsan har langt mere kvalitet i breden og det bliver formentlig primært til deres fordel.

Alt i alt har storholdet og defensivt stærke Ulsan gode chancer for at begrænse Viettel og sørger for at max et af holdene kommer på tavlen.

Viettel – Ulsan Hyundai Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 27. juni 2021 07:58.

Viettel – Ulsan Hyundai Head 2 Head


Skriv et svar