Viborg vs OB – 17. april 2022 18:00

Superligaen Kvalifikationsspil | Superligaen
Over 10,5 hjørnespark
Tippet til 1.95
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 17. apr. 00:59
Med 10 point ned til Vejle bliver OB næppe blandet ind i nedrykningskampen, og dertil er fynboerne da også for stærke. Nu forfølger de Viborg, der er på 7. pladsen som giver billet til Europa League play off. OB har 6 point op til Viborg, og de skal derfor gå benhårdt efter sejren her. Begge mandskaber spiller offensiv fodbold, men OB har haft problemer med at holde tæt i defensiven, og jeg tror, det bliver en åben affære, hvor begge hold vil angribe for sejren.

Viborg er det hold i ligaen, der får klart flest hjørnespark i ligaen. Man snitter næsten seks pr. kamp og med OB, der modtager over fem pr. kamp, så er der lagt op til, at Viborg-mandskabet kan hente en del her. Viborg fik hele 9 imod AGF, hvor der kom 14 i alt, og det var sågar en kamp, hvor der pointmæssigt var endnu mere på spil, da AGF lå tættere i kampen om 7. pladsen.

Det skal dog nævnes, at de øvrige opgør er gået under linjen, men det har også være tidspunkter på sæsonen, hvor der har været noget andet på spil, og hvor det har været anderledes låst. Begge hold spiller med udfordrende kanter og offensive backs, og Viborg slår mange indlæg, hvilket åbner mulighederne for hjørnespark. Banen i Viborg er i fin stand, og det bør ikke give udfordringer.

Viborg – OB Odds


Viborg – OB Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar