Viborg vs Lyngby – 21. apr.

Fodbold Superligaen
Viborg
Lyngby
21. apr.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

21. apr.
15:00
Over 2.75 mål
Vundet +2,16

Units

4/10
Over 2.75 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Viborg har været godt kørende offensivt i dette forår
  • Lyngby indkasserer mange mål på fremmed græs
  • To offensiver, der kan skabe noget på egen hånd

Analyse

Den største fare ved kampe i nedrykningsspillet er, at de kan blive taktisk låste og tilbageholdende, fordi et enkelt point kan være ganske gunstigt i kampen om at undgå nedrykning. Jeg tror dog, Viborg er et sted, hvor de går efter sejren og spiller for at hente point til at sikre sig 7. pladsen, og Viborg har været godt kørende på det sidste.

Senest med en flot sejr på 3-1 i Odense, hvor flere af de offensive spillere sprudlede. Serginho var i hopla, og Isak Jensen på modsatte kant har længe været et stærkt kort på siden af fysisk stærke Ementa. Said byder sig til fra bænken, og Abubakari er ligeledes begyndt at byde sig til med scoringer. Der er flere strenge at spille på i offensiven, og det var fuldt fortjent, at man vandt i Odense. Viborg har spillet 6 ud af 8 kampe i foråret over linjen, og den eneste gang, man ikke kom på tavlen var faktisk i 2-0 nederlaget til Viborg, hvor man alligevel scorede over 1 på xG, men ellers var for langt fra skiven.

Find flere fodboldtips på SpilXperten og få alle detaljer om Superligaen her.

Lyngby er presset i bunden, især fordi spillet har været langt fra det, man havde håbet, da man ansatte David Nielsen. Det ligner ikke, at holdet har den fornødne kvalitet defensivt til at skabe det fundament og den organisation, som en ny træner altid leder efter – og som David Nielsen er kendt for at skabe. Lyngby har indkasseret mange mål og vist stor usikkerhed i bagkæden, hvor den af flere omgange har været udfordre på simple basisområder.

Lyngby er det hold i rækken, der har indkasseret klart flest mål på udebane, og man har i foråret bl.a. tabt 4-0 i Parken til FCK, 6-2 til Randers og 3-2 til FCN. Til gengæld er man lykkedes med at skabe lidt mere direkthed i sit spil, og det passer godt til Lyngbys powerfulde offensive kort. Lyngby har i Gudjohnsen fundet en stærk makker til Gytkjær. Uanset form, så er Lyngbys måde at spille på altid en mundfuld, og de kommer også til at udfordre Viborg, der har haft lidt udfordringer med at afvise fysisk stærke modstandere.

David Jensen er fortsat tvivlsom, og det kan blive muligt med to mandskaber, der mangler deres 1. keeper. Marcel Rømer er ude, og han er et vigtigt defensivt bindeled på den centrale midtbane. Jeg tror, Viborg sørger for, at det bliver en åben kamp trods meget på spil i bunden, og med holdenes nuværende form, så kan det blive målrigt.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar