Viborg vs FC Nordsjælland – 22. okt. 16:00

Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
Viborg vs FC Nordsjælland
Over 2.5 mål
Tippet til 1.77
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 9. okt. 18:56

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Viborg spiller åbne hjemmekampe og selvom andre hold typisk står længere tilbage på banen mod F.C. Nordsjælland, så er Viborgs spillestil mere offensivt anlagt på eget græs.

✅ F.C. Nordsjælland er et offensivt mandskab. De seneste resultater i superligaen har været målfattige, men her har marginalerne også været mod FCN. De seneste opgør er samtidig spillet mod modstandere der gerne står defensivt og venter på omstillingsmuligheder. Mod Viborg forventer jeg et mere åbent kampbillede.

✅ Oddset er simpelthen for højt på mindst 3 mål i kampen. Holdenes seneste resultater er naturligvis med til at rykke oddset i denne retning, men her er der overkompenseret.

Holdenes seneste kampe i superligaen taler ikke for mange mål i dette opgør. FCN er gået under 2,5 i de seneste tre superligakampe, mens Viborg i samme periode er under i 2/3. FCN har haft svært ved at score mod lavtstående modstandere og Viborg spillede senest en meget chancefattig kamp på Brøndby stadion. Dog ser jeg alligevel værdi i over 2,5 mål i dette opgør, da prisen er for høj.

Kigger vi på Viborgs hjemmekampe er målsnittet mere favorabelt. De seneste tre kampe er gået over linjen og måden kampene er blevet grebet an, har været med en klart mere offensiv spillespil. Samtidig kom holdet i hjemmekampene mod FCM og AGF, hvor de ligeledes var undertippet, ud med en offensiv spillestil for at vinde kampen på deres præmisser. Det forventer jeg også de til dels vil forsøge i denne.

FCN’s spillestil er kompromisløs, så vi vil med garanti se et mandskab der spiller offensivt og efter går efter sejren. Det er samtidig også vigtigt at huske på, at vi ikke skal længere tilbage end to kampe for at finde FCN’s storsejr på 7-1 over Ludogorets i Conference league, så det er ikke fordi holdet har glemt hvordan de laver mål. Det skal nævnes at holdet typisk har haft det sværere, når de spiller på udebane og på naturligt græs. Den tendens har dog været aftagende og banen i Viborg er en af de bedre i superligaen.

Jeg kan desuden også rigtig godt lide at vi har en landskampspause inden opgøret, hvor holdene har tid til at træne og justere på de ting der har manglet i den/de seneste kampe. For begge hold er det nemlig den offensive del af spillet. Især FCN spillerne kunne også tænkes at være lidt trætte efter deres tætte kampprogram og jeg forventer de kommer ud med fornyet energi, på højde med det vi så i starten af sæsonen, hvor holdet også viste hvor højt deres topniveau kan være.

Alt i alt medgiver jeg at de seneste resultater taler for en målfattig kamp, men jeg synes alligevel også der er mange ting der peger i den modsatte retning. Når det hele skal gøres op, er det alligevel prisen der er afgørende, og her får vi odds 1,81 i en kamp hvor jeg anslår chancevurderingen til at være 63-37 på over/under 2,5 mål.

OBS: Det er Marathonbet med odds 1,81.

Viborg – FC Nordsjælland Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Viborg – FC Nordsjælland

Viborg: Skader og karantæner

FC Nordsjælland: Skader og karantæner

Viborg – FC Nordsjælland Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Units 4/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar