Viborg vs FC Nordsjælland – 29. april 2022 19:00

Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 29. apr. 00:37

FC Nordsjællands topscorer har været en ganske effektiv herre denne sæson, og derfor undrer det mig da også at betalingen er så høj, på ham som målscorer i aften.

Med 8 mål fordelt ud på 1461 minutters superligabold er han både den mest scorende og mest effektive spiller på banen.
Han har i snit scoret 1 mål pr. 2,02 hele fodboldkamp denne sæson, hvilket er ret imponerende for et hold der bestemt ikke har haft nogen god sæson.

Adingra scorede i seneste runde, hvor FCN netop spillede mod Viborg, hjemme i Farum. Han har faktisk scoret i FCN´s seneste 2 kampe mod Viborg.

Hans 8 mål har været spredt godt ud over hele sæsonen. I 2022 har han scoret 3 mål på 485 minutters spilletid, hvilket giver ham et snit på 1 mål pr. 1,79 hele fodboldkamp.
I starten af 2022 fik han ikke meget spilletid, men han har nu startet inde de seneste 5 kampe og virker som det mest sikre kort i offensiven hos FCN.

Viborg har haft en flot sæson. De har scoret masser af mål men også lukket rigtig mange ind.
Defensiven har ikke set særlig overbevisende ud de seneste par kampe, hvor de har spillet 1-1 mod OB og tabt 2-0 til FCN.

Jeg forventer Adingra spiller hele kampen eller tæt på. Årsagen til han er blevet taget ud efter 69 og 72 minutter i de seneste 2 kampe, tror jeg vi skal finde i at han inden da spillede 2 x 90 minutter – i en periode hvor 4 kampe faldt på 14 dage.
Nu har han haft 6 dages hvile siden seneste kamp, og efter dagens kamp er der hele 9 dage til den næste – så ser ingen grund til han ikke skal spille fuld tid eller tæt på.