18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Viborg-HB Koege-26. May 2021 19:00

Units 4/10 Vundet
Viborg vs HB Køge
Over 3.25 mål
26. maj 2021 19:10
Udgivet 25. maj 2021 23:28
Kamp: Viborg – HB Køge
Tip: Over 3,25 (Asian)
Odds: 1,88
Bookmaker. Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ligesom på Jysk Park i Silkeborg, så tror jeg også, det bliver målrigt og festligt i Viborg, når førerholdet med al sandsynlighed vinder rækken. HB Køge har været forfærdelige i oprykningsspillet og mange spillere er på vej ud ad døren, hvilket ses på præstationerne. Det giver Viborg en kærkommen lejlighed til at slutte af med maner, og topscorer Sebastian Grønning jagter fortsat at udbygge forspringet. Angriberen har været i uhyggelig form de seneste uger.

Jeg forventer mange mål, og jeg forventer, at der bliver angrebet løs for at underholde fansene i en kamp, der ikke har stor betydning, men alligevel kan være afgørende for, om Viborg vinder rækken. De kommer til at angribe, og jeg tror sagtens, at HB Køge kan falde sammen i denne sidste runde, hvor man alligevel kigger frem mod en sæson, hvor der er nye trænere og sandsynligvis en ny sammensat trup.

Viborg spillede forrygende imod Fredericia i seneste runde, hvor man vandt 3-0, men sagtens kunne have lavet mange flere mål. Jeg tror på mange scoringer, og det er nærliggende at forvente, at de primært skal komme fra Viborg. Derfor kan man vælge en variant, der hedder Viborg + 3,5 til odds 2,30, hvis man vil gå efter det lidt højere odds.


Viborg – HB Koege Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Viborg
HB Koege
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. maj 2021 18:56.

Viborg – HB Koege Head 2 Head


Skriv et svar