18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 70,9
TBP 100,6%
Hitrate 37,7%

Viborg-FC Midtjylland-31. July 2021 16:00

Units 4/10 Vundet
Viborg vs FC Midtjylland
FC Midtjylland vinder
31. juli 2021 16:00
Unibet
Tippet til 2.28
Udgivet 30. juli 2021 07:26
En klassiker i dansk fodbold er tilbage når oprykkerne fra Viborg indleder tredje spillerunde mod mesterskabsfavoritten fra FC Midtjylland.
Tidspunktet for et møde med FCM kunne ikke være meget bedre, og Viborg står da også med en ganske reel chance for at få point ud af kampen.
Dog mener jeg stadig at betalingen for 2 tallet er flot og absolut spilbar.

Midtjylland fik en skidt start på sæsonen med et skuffende 1-2 nederlag til OB, i en kamp hvor jyderne spillede elendigt.
Det er dog siden blevet fulgt op med en klassisk FCM sejr på 0-1 over AaB, og nok så vigtigt, en samlet sejr over Celtic i CHL kvalen, efter 2 x 1-1 og så en fortjent sejr i forlænget spilletid.

Det var naturligvis utroligt vigtigt for FCM at få sendt Celtic ud, men især måden de gjorde det på må have givet hele truppen et enormt boost.
Awer Mabil fik scoret sit første mål i meget lang tid og kan meget vel blive belønnet med chancen fra start mod Viborg.
Onyedeka fik sin internationale debut da han blev skiftet ind i onsdagens triumf mod Celtic, og det fejrede han ved at score det afgørende mål i den forlænget spilletid. Mon ikke han også er med fra start her, hvilket han også var i sæsonens første kamp mod OB. En utrolig spændende spiller.

Af andre positive historier fra FCM lejren er det at Junior Brumado fik hul på bylden med kampens eneste mål da de vandt 0-1 over AaB.
Han er aktuelt den eneste erfarne boksspiller der er til rådighed, men han mangler stadig at få sit helt store gennembrud. Vejen til det gennembrud er naturligvis mål og nu er han i hvert fald kommet i gang.

Viborg har fået en ganske stærk start på sæsonen med 4 point for 2 kampe. Først blev det til 1-2 over FCN og senest 1-1 på Brøndby stadion.

Oprykkerne har mange kvaliteter og det er langtfra sikkert de bare rykker ned igen. De matcher de fleste på fysik og dødbolde, hvilket man kan komme rigtig langt med i Superligaen.

Det er dog også et hold hvor der er nogle åbenlyse svagheder, og her tænker jeg især på defensiven der er lidt tung.
De har lukket masser af mål ind i testkampene op til den ny sæson, og har ret beset været meget heldige med kun at lukke 2 mål ind i de første 2 kampe.

FCM er uden Cajuste og Kaba der har været ude hele sæsonen, da de er på vej væk. Desuden er reserven Mikael Andersson ude de næste par uger med Covid-19.
Viborg har umiddelbart ingen fravær.

Det bliver uden tvivl en fysisk hård kamp hvor FCM skal være i stand til at drage fordel af deres kæmpe bredde i truppen og deres solide defensive fundament.
Selvom der kan vente dem en svær opgave her, så er betalingen flot for en sejr til gæsterne, og dermed en god optakt til næste uges super vigtige kamp mod PSV Eindhoven.

Viborg – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Viborg
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 31. juli 2021 15:55.

Viborg – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar