18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Viborg-FC Midtjylland-31. July 2021 16:00

Units 1/10 Vundet
Viborg vs FC Midtjylland
Under 2.5 mål
31. juli 2021 16:00
Nordicbet
Tippet til 1.99
Udgivet 31. juli 2021 07:23
Viborg FF er kommet blændende fra start i Superligaen med fire point i to kampe – endda på to svære udebaner. Nu venter så den første hjemmekamp efter oprykningen, og hvad bedre end at starte ud mod de største lokal- og ærkerivaler fra FC Midtjylland? Med det spil, som Viborg FF indtil videre har vist, så er de fuldt berettiget til at være med i Superligaen. Et godt fysisk mandskab, som ovenikøbet har styr på dødboldene.

Dødboldene er ellers et område, hvor FC Midtjylland plejer at have overhånden. Der findes vel næppe heller et bedre tidspunkt for Viborg FF, at skulle stå overfor rivalerne. FC Midtjylland er i gang med kvalifikationen til Champions League, og kampene falder som perler på en snor i øjeblikket. Onsdag aften var man ude i 120 minutter mod Celtic, og allerede i midten af næste uge venter PSV Eindhoven i næste kvalifikationsrunde. Det handler for Bo Henriksen om, at disponere kræfterne rigtigt. Mod Celtic blev en håndfuld unge spillere kastet i ilden, og klarede det med bravour, og mon ikke et par af dem får chancen mod Viborg FF.

Godt nok ligger de seneste indbyrdes opgør 4-5 år tilbage, men de seneste tre opgør mellem de to midtjyske klubber er endt 0-0, 0-0 og 1-1. Og med tanke på, at FC Midtjylland er inde i en travl periode, og at Viborg FF bør være tilfredse med ét point mod 'storebror', er det svært at se, hvorfor over 2,5 mål skal være favorit. Lokalopgør byder op til intensitet fremfor poleret fodbold og mål og derfor tror vi på et målfattigt opgør.

Viborg – FC Midtjylland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Viborg
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 31. juli 2021 15:55.

Viborg – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar