18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Viborg-AGF-22. August 2021 18:00

Units 4/10 Tabt
Viborg vs AGF
AGF vinder
22. august 2021 18:00
bwin
Tippet til 2.95
Udgivet 22. august 2021 00:49
Viborg har præsteret flot som superligahold og vandt på possession og xG mod både Silkeborg og Randers trods nederlag til dem begge. Imponerende, og Viborg har løftet sig på kvalitet i boldomgangen. Det er fortsat et powerhold, men de formår også at sætte fint spil sammen. Voldsomt uskarpe i felterne, og deres problem er, at Sebastian Grønning ikke har kvalitet til at lave mål i Superligaen. Han er for stationær og lever stort på sin fysik. Her har AGF et enormt godt match med Tingager, Bisseck og Hausner i 3-bagkæden, og AGF kan matche ham/dem på standarder og direkte bolde. Viborg mangler udover målscorere også kvalitet i bagkæden, og selvom de er meget på bolden og skaber pænt med chancer, så er de voldsomt nemme at skabe chancer imod. Dårligt organiserede i restforsvaret, og de er også blevet endnu mere usikre af at have en målmand i Lucas Lund, der nærmest koster en kasse i hver kamp.
AGF har som nævnt en fin match up i Viborg. AGF har ganske vist fået en elendig start og har også set elendige ud. Der var dog opløftende tendenser hos AGF mod FCK, hvor de spillede med og var mere solide i deres udtryk. Endnu bedre ugen forinden mod AaB, hvor man skabte adskillige chancer og lige fra Patrick Mortensens indskiftning så man anderledes ud og havde et bedre udtryk. Det gør holdet markant stærkere, og ligner også, at det løfter troen hos de øvrige på holdet. AGF har haft endnu en uge til at træne wingback-systemet, og det skal være en fordel. Jeg tror, det bliver godt og mere dynamisk for AGF, og jeg synes, de matcher Viborg pænt på fysik. AGF har stadig et godt råmateriale, og oddset er i min optik endt for højt på udeholdet.

Jeg tror, Viborg åbner med at være mest på bolden. Det bliver en powerkamp med masser af dueller, og det vil passe fint for AGF, hvis de kan gå på nogle omstillinger med deres kvikke wingbacks og kanter. Viborg er enormt åbne i holdet, når de bliver fanget på omstillinger, og det kommer til at passe AGF godt. De står godt i duelspillet overfor Grønning og med wingbacks, så kan de bredde stoppere fåå hjælp defensivt, så de ikke ender i kapløb med Bakiz og Tobias Bech. Det bør blive en fordel. Ingen tvivl om, at det bliver en lige kamp, men AGF viste mod AaB og tildels FCK, at man i perioder kan trykke modstanderen med fysik og pågåenhed, og der tror jeg ikke nok på Viborgs defensiv.

Markedet er de seneste gange gået meget med Viborg, og man kan overveje at vente til tættere på kampstart, da Viborg ikke ligefrem er antihold for tiden.

Kurminowski er tvivlsom grundet en skade i træning onsdag. Benjamin Hvidt og Nicklas Backmann fortsat ude. Viborg har ikke mangler.

Viborg – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 17:56.

Viborg – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar