18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Viborg – AaB-12. September 2021 14:00

Units 5/10 Vundet
Viborg vs AaB
Over 10 hjørnespark (Asian)
12. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 1.85
Udgivet 11. september 2021 23:23
Ikke langt fra et lokalopgør, når AaB igen gæster Viborg efter nogle sæsoners pause. Der plejer at være gang i det nordjyske opgør, og det forventer jeg også, der kommer her. Viborg har været et rigtigt fint pust til Superligaen med deres energiske og powerfulde stil, mens AaB endelig har fundet rytmen under Cifuentes med offensiv og kreativ fodbold.

Jeg tror igen, vi får en livlig kamp på Viborg Stadion, hvor begge mandskaber vil gå efter sejren. AaB har været stærke offensivt, og de kommer til mange indlæg gennem deres wing backs. Viborg spiller med en dejlig offensiv tilgang, hvor man gerne går lidt direkte, men også er dygtige til at fastholde pres og tvinge modstanderne dybt, fordi man investerer meget i genpres og bringer ekstremt meget fysik ind i kampene.

Viborg og AaB er da også de to hold i rækken, der tilspiller sig flest hjørnespark. Viborg med næsten 7 pr. snit, mens AaB ligger over 5 pr. snit. Ens for dem begge er også, at de afgiver den del og begge snitter over 10 hjørnespark pr. kamp.

Som nævnt forventer jeg hold, der vil åbne op for at angribe mod sejren, og jeg tror ligeledes på en tæt affære, hvor vi ser mindst et angrebslystent hold frem til slutfløjt. Det skal alt andet lige give gode muligheder for endnu en kamp med en del hjørnespark for de to mandskabers vedkommende.

Viborg – AaB Odds


Viborg – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar