18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Viborg – AaB-12. September 2021 14:00

Units 5/10 Vundet
Viborg vs AaB
AaB +0,25 (AH)
12. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 1.92
Udgivet 12. september 2021 09:54
Markedet er ekstremt pro Viborg, men oddsstigningen på AaB er helt ude af proportioner. AaB har præsteret rigtigt godt under Cifuentes den seneste tid, og AaB har vist, at de kan dominere kampe på bolden, men ligeledes kan forsvare sig til et resultat, som man gjorde mod FCN.

Viborg har været stærke og skaber mange chancer, men de afgiver også enormt meget i defensiven og med formstærke Iver Fossum, Louka Prip og Kasper Kusk, så skal udeholdet kunne skabe chancer mod en shaky defensiv. Jeg synes samtidig, at AaB har nogle fordele i denne match up. Sebastian Grønning er fysisk stærk og god på låget, men har store mangler på fart 1vs1, og AaB’s fysisk stærke 3’er-bagkæde bør kunne tæmme Sebastian Grønning, som også kun har scoret en enkelt gang i Superligaen.

AaB er mere afstemte, end man har været på noget tidspunkt, og nordjyderne kommer med selvtillid fra en 13-0 sejr i pokalen, hvor Makaric også fik tanket lidt positivt i form af mål. Derudover har man hentet nordmakedonske Tajkovski, som kan være en joker i angrebet.

AaB kommer med mange supportere, og derfor bliver hjemmebanefordelen til Viborg ikke så solid. De vil naturligvis komme med deres aggressive stil, og Viborg har virkelig ramt et flot niveau og spillet underholdende fodbold som oprykker. At de vurderes som et bedre hold end AaB synes jeg dog er noget forkert sat og med gevinst på 2 ud af 3 tegn, så snupper jeg denne pris 7 dage i ugen.

Det skal tilføjes, at Viborg har hentet Mikkel Andersen i Brann, og det bær blive en stor forstærkning at få erstattet usikre Lucas Lund i målet.

Viborg – AaB Odds


Viborg – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar