VfB Stuttgart vs Bayern München – 4. maj.

Fodbold Bundesliga
VfB Stuttgart
Bayern München
4. maj.
16:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

4. maj.
16:30
Under 3.5 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Under 3.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Der resterer tre kampe i Bundesligaen, hvor Bayern og Stuttgart har 7 og 12 point ned til femtepladsen. Ét point hver er ikke verdens undergang.
  • Bayern spiller vigtige Champions League semifinale kampe mod Real Madrid rundt om denne. De to kampe kan betyde at fokus er, delvist, et andet sted.
  • Stuttgart må se bort fra wingback Mittelstadt og midtbanemand Millot. Begge bidrager offensivt.

| Sidst opdateret:


Analyse

Det ligner på papiret en offensiv og målrig kamp mellem to af de stærkeste offensive hold i Bundesligaen anno 23/24. De er dog samme tid det anden og tredje stærke defensive hold, målt på xGA og har til sammen holdt målet rent i 20 af deres 62 kampe. Sæsonen lakker mod enden og Stuttgart er meget få point fra at kvalificerer sig til Champions League men har spillet sig længere væk fra andenpladsen med blot ét point i de sidste to kampe. Den plads sidder Bayern på og med fem point ned til Stuttgart skal meget gå galt hvis de ikke snupper den.

Bayern spiller CL semifinale kampe mod Real Madrid rundt om denne kamp. Det er årets to sidste store kampe og potentielt sæson definerende. Det er ikke utænkeligt at de har et halvt øje på de kampe på dennes bekostning. Det betyder formentlig ikke at de skifter 11 mand men at folk som Kane, Sane, Kimmich og Goretzka måske får et hvil eller spiller færre minutter end de har gjort hidtil. Coman, Sane & Gnabry sad over i sidste weekend grundet skader og kan også blive skånet her. Stuttgart må se bort fra wingback Mittelstadt og den offensive midtbanemand Millot der begge afsoner karantæne. Betyder mere offensivt end defensivt for dem.

Begge er i pole position til en Champions League placering og det er en stor bedrift for Stuttgart. Man må formode at de gerne ville vinde kampe (og det samme for Bayern) men som kampen og tiden går kan frygten for nederlag overstige lysten til sejr og resulterer i en mere pragmatisk og tilbageholden tilgang. Det omvendt opgør så tre mål (alle tre til Bayern). Fine chancer for endnu en kamp med max tre mål.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. BettingGuru

    Bayern er taget til Stuttgart uden Sane, Coman & Musiala. Defensivt er Upamecano tvivlsom.