18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -7,6
TBP 95,6%
Hitrate 36,1%

VfB Stuttgart-Freiburg-28. August 2021 15:30

Units 5/10 Vundet
VfB Stuttgart vs Freiburg
Freiburg +0.50 (AH)
28. august 2021 15:30
888
Tippet til 1.74
Udgivet 23. august 2021 17:37
Freiburg vandt begge kampe mod Stuttgart i sidste sæson, og triumfen mod Dortmund kan give momentum til endnu en succes. Det bør i hvert fald blive til point – også fordi stuttgarterne er markant mandefaldsramte.

Chancevurdering: 40-29-31. Bemærk at oddset er faldet (åbnede vist i 1,88), men jeg tror det kommer til at falde yderligere.

Freiburg vandt 2-1 over Dortmund via en solid defensiv krydret med en offensiv der truede på dødbolde (fremragende frisparksmål af Grifo) og kontraer. Freiburgerne er notorisk stærkere hjemme end ude, men vandt som nævnt i Stuttgart i sidste sæson og i denne sæsons første runde var de uheldige med 0-0 i Bielefeld.

Udeholdet har tvivl om midterforsvarer Gulde der missede Dortmund, men er velekviperede i den afdeling med Lienhart, N. Schlotterbeck (vendte tilbage denne sommer fra lejeophold i Union Berlin), K. Schlotterbeck og Heinz. Ude er nok stadig angrebsindskifter Petersen. Dder er til gengæld en anden farlig joker i Demirovic; på bænken i de første to runder hvor Freiburg har startet kampene med falsk nier.

Stuttgart åbnede sæsonen med stor hjemmesejr over oprykker Greuther Fürth, men kom så i menneskehænder mod Leipzig der vandt 4-0.

Stuttgarterne var et friskt pust i sidste sæson med højt tempo og mange mand med fremme. Men de indleder den nye sæson med mange fravær. Først og fremmest er de svækket på målmandsposten efter salget af Kobel. Til er kommet den ikke nær så gode Müller (der i sidste sæson stod i Freiburg hvor Flekken, skadet i 20/21, har taget over på kompetent vis; god sæsonstart). Solgt i sommer blev også den teknisk dygtige og udfordrende offensivmand Gonzalez. Til er fx kommet den unge Monaco-midtbanereserve Millot. En svækket trup, med andre ord.

Og så er der skaderne – Cirka 10 spillere er ukampdygtige. De fleste af dem er afløsere/reserver, men ude er fortsat højrekantsfænomenet Silas og def-midtbanemand Mangala. Mangalas afløser i 1. runde, Karazor, er desuden tvivlsom; han missede Leipzig.

Det nyeste fravær er angrebsfyrtårn Kalajdzic. Han gik glip af 1. runde pga covid og var kun indskifter mod Leipzig. Og nu er han altså skadet – ude resten af efteråret, forventes det. Stor svækkelse selv om afløser Al Ghaddioui gjorde det godt i 1. runde. Mod Leipzig var han elendig – lige som resten af holdet.

Det ER muligt at kantspiller Coulibaly (hurtig og kropsstærk) kan spille, men formen er næppe i top. Han blev skadet i startmaj og lå brak indtil startjuli. Og så gik han glip af sæsonstarten pga covid. Han vendte tilbage i træning i sidste uge, men var i modsætning til Kalajdzic ikke klar til kamp mod Leipzig.

Stuttgart er stadig et farligt hold med gode teknikere der kan sætte højt tempo. Men idealopstillingen eller topform er der bestemt ikke tale om.

VfB Stuttgart – Freiburg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

VfB Stuttgart
Freiburg
Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 15:25.

VfB Stuttgart – Freiburg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Det skal med at Freiburg har solgt defensiv-midtbanemand Santamaria (fast starter i 20/21; indskifter mod Arminia), men med talentfulde Keitel og nys tilkomne Eggestein (dygtig) fra Werder Bremen er der god kamp om pladsen ved siden af erfarne Höfler på den bageste midtbane.

Skriv et svar