Versailles vs Niort – 25. mar. 21:00

Fodbold National
Versailles
Niort
25. mar.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

25. mar.
22:00
Niort 0.00 (AH)
Push +0,00

Units

10/10
Niort 0.00 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Niort har en relativ stærk formkurve med tre sejre i de seneste fem kampe. Holdet vil være topmotiveret for en sejr med hensyn til fortsat at sikre sig en placering blandt de to oprykningspladser til den næstbedste række i Frankrig.
  • Vaisailles er ramt af voldsomt mange fravær til dagens kamp grundet landsholdsudtagelser, hvor hele fem stamspillere er fraværende. Derudover mangler man sin absolut bedste offensive spiller i form af Mehdi Baaloudj.
  • Niort vandt det omvendte opgør med en snæver 1-0 sejr tilbage i oktober sidste år. Jeg forventer ikke en målfest i dagens kamp, men føler mig overbevist om endnu en sejr i de indbyrdes opgør til udeholdet.

| Sidst opdateret:

Analyse

I lyset af landsholdspausen er der mandag utrolig begrænset indhold på spilprogrammet, men jeg har alligevel formået at finde solid værdi. Vi skal til den tredjebedste række i Frankrig, hvor Vaisailles skal op imod Niort. Jeg synes chancevurderingerne for kampen er helt forkert sat i lyset af et enormt stort fravær af nøglespillere hos hjemmeholdet.

Vaisailles er i øjeblikket placeret som nummer ti i ligaen og holdet kæmper dermed en hård kamp for at undgå en placering blandt de seks nedryksningspladser i tabellen.

Vaisailles har kun to point ned til nedrykningspladserne. Efter en række svage resultater, så valgte klubben tilbage i begyndelsen af marts af sige farvel til den tidligere træner Grégory Vignal for i stedet at indhente Jean-Luc Vasseur. Den nye træner har formået at bryde trenden med to sejre og en uafgjort i de seneste tre kampe siden hans ankomst.

Bedre ser det ud for udeholdet, som er placeret som nummer to i ligaen og dermed blandt de direkte oprykningspladser til den næstbedste række i Frankrig. Niort har kun et enkelt point ned til Martigues på tredjepladsen, men med en kamp færre spillet, hvilket understreger vigtigheden for at hente tre point og sikre sig den yderligere distancering. Red Star topper den tredjebedste række i Frankrig med otte point foran Niort.

Holdnyt Vaisailles

Der har udspillet sig en grotest situation på sidelinjen, hvor Vaisailles har forsøgt at få udsat dagens kamp mod Niort grundet landsholdspausen, men dette er blevet afvist af fodboldforbundet. Vaisailles har ellers så mange fravær til dagens kamp, at de simpelthen ikke har kunnet stille et fuldt antal spillere til kamplisten.

Hjemmeholdet må undvære Djibril Bangoura, Mondy Prunier, Lassana Diakhaby, Venuste Baboula og Florian Lapis, som alle er udtaget til at spille for deres respektive landshold. Den defensive midtbanespiller Kevin Nadje spillede landskamp fredag aften og vil være tilgængelig mandag aften, men hans fysiske tilstand er tvivlsom med blot få dages hvile. Reglerne i ligaen favoriserer franske national spillere og selvom flere af de udtagede spillere har dobbelt statsborgerskab, så er kampen altså ikke blevet udsat.

Ud over de mange fravær på grund af landsholdsudtagelse, så må Versailles desuden klare sig uden sin stjerneangriber Mehdi Baaloudj, som sidder ude med en lårskade. Baaloudj har ellers været en af ​​de absolut bedste spillere for klubben i denne sæson og har scoret syv mål og lavet tre assists.

Holdnyt Niort

Træner Philippe Hinschberger har ingen nye skader eller fravær og kan dermed fremsætte en opstilling til dagens kamp, som forventes at være sammenlignelig med opstillingen fra den seneste 3-2 sejr over Nimes. Den franske midtbanespiller Natanaël Bouekou kan eventuelt være en af de eneste ændringer i startopstillingen, efter han som indskifter scorede vindermålet i den seneste kamp.

Spilforslag

Selvom hjemmeholdet har fået styr på formkurven efter ansættelsen af sin nye træner, så bliver dagens kamp om noget en komplet anderledes opgave. Med de voldsomt mange fravær grundet udtagelser til forskellige landshold, samt fraværet af deres absolut bedste offensive spiller, så får man det virkelig svært mod Niort.

Jeg føler chancevurderingen er helt hen i vejret, hvor udeholdet burde være langt højere favorit og jeg forventer da også, at oddset vil falde i løbet af dagen i takt med, at flere erfarer spillersituationen hos hjemmeholdet.

Jeg vælger at spille Niort sejr draw no bet og spiller maksimum antal units, eftersom indsatsen tilbagebetales, såfremt kampen mod forventning skulle ende uafgjort.

Flere spilforslag

24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Ludogorets Razgrad vs Dinamo Minsk Champions League Kvalifikation
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Frankrig U23 vs USA U23 Sommer OL Grp. A
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Vitoria vs Flamengo Serie A
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Fluminense vs Palmeiras Serie A
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Bruno's Magpies vs FC København Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Brøndby IF vs Llapi Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Brøndby IF vs Llapi Conference League Kvalifikation
25. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Molde vs Silkeborg IF Europa League Kvalifikation
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar