Verona-Roma-19. September 2021 18:00

Verona vs Roma
Roma vinder
18:00 19. september 2021
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tabt
Udgivet 10. september 2021 13:12
Søndag den 19. tager Verona hjemme imod Mourinhos Roma, og i skrivende stund står værterne med 0 point efter de første to spillerunder, mens Roma har hentet 6 point efter flotte præstationer. Oddset på udesejr er i min optik for højt, og jeg tvivler på, at det får lov at stå når vi kommer nærmere.

Verona var flyvende i sidste sæson, hvor de stod uhyre stærkt i defensiven og levede på deres giftige kontraspil. Men det var altså under træner Ivan Juric. Sagen har været en helt anden i denne sæson under den nye træner Di Francesco, som er mere offensivt tænkende. I hans tre seneste klubber Roma, Sampdoria og Cagliari har han ikke haft den store succes, og det skyldes i høj grad de defensive præstationer hans hold har lagt for dagen. Det virker heller ikke til at Di Francesco har styr på defensiven i Verona, som har indkasseret tre mål i begge deres første kampe mod Sassuolo og Inter. De har godt nok scoret tre gange i de første to kampe, men målet mod Inter var en regulær gave, og de to mål mod Sassuolo blev sat ind af Mattia Zaccagni, som nu tørner ud for Lazio. Der er stadig kvalitet i offensiven, men ikke i nærheden af den vi finder hos Roma.

Roma har fået en fantastisk start på sæsonen med to sejre ud af to mulige, og en flot målscore på 7-1. Mourinhos indtog som træner i hovedstaden har gjort underværker, og romerne virker tændte og ærgerrige som aldrig før. Portugiseren har givet fornyet tro på tingene, og de to offensive tilføjelser til denne sæson, Abraham og Shomourodov, ser giftige ud. Roma viste sig også godt frem offensivt i sidste sæson, men hullerne i defensiven var til at få øje på. Men hvis der er en træner, som ved hvordan man stykker en solid defensiv sammen, så er det Mourinho. Romerne spiller Conference League hjemme mod CSKA Sofia torsdag, men det får næppe indvirkning på dette opgør, for der vil blive roteret markant i startopstillingen.

Jeg er tidligt ude med dette odds fordi jeg ikke tror det får lov at stå særlig længe, og denne weekends kampe mod henholdsvis Bologna og Sassuolo kan hurtigt få oddset på udesejren til at falde. Roma sejr gav i sidste sæson kun 1.80 ude mod Verona (de tabte godt nok kampen) og jeg synes nærmere, at det er der den burde ligge. Inter sejr i Verona gav i sidste weekenden kun 1.60 igen, og der bør i min optik ikke være 0.40 til forskel fra Inter og Roma i deres nuværende forfatning. Verona har godt nok hjemmebanefordelen, men 50% tilskuerkapacitet på det store stadion med løbebane kommer næppe til at ryste Roma.

I sidste sæson ville jeg være loren ved dette spilforslag, men en betydelig del af Veronas succes var altså tilskrevet ex-træneren Juric. Den nye træner Di Francesco har haft kæmpe problemer i hans to seneste klubber, Sampdoria og Cagliari. Han fik kun syv kampe i spidsen for Sampdoria, som han efterlod på Serie A’s sidsteplads efter 6 nederlag ud af 7 mulige. Han fik længere snor i Cagliari, men efter 16 kampe i streg uden sejr, og fem point op til over stregen røg han på porten igen. Med to nederlag i de første to kampe for Verona, kunne man frygte for Di Francesco, at der venter endnu en kort fornøjelse som cheftræner.

Roma ser styrket ud til den nye sæson, og Verona ser svækket ud. Så at prisen på udesejr skal ligge på omkring 2.0 nu i forhold til 1.80 i sidste sæson forstår jeg ikke.

Verona – Roma Odds


Verona – Roma Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Verona-træner Di Francesco, hvis evner jeg stillede mig tvivlende overfor i dette spilforslag, er tirsdag blevet smidt på porten i Verona efter kun tre kampe med tre nederlag til følge (rimelig kort lunte).

Skriv et svar