Vendsyssel FF vs Sønderjyske – 17. maj.

Fodbold 1. Division
Vendsyssel FF
Sønderjyske
17. maj.
20:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

17. maj.
20:00
Over 3 (AH)
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 3 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Der er intet på spil og begge kan spille frit
  • Vendsyssel er stoppet med at forsvare i de seneste kampe
  • SønderjyskE er det suverænt mest scorende hold i rækken

Analyse

Nordicbetligaen er afgjort og med SønderjyskE som oprykkere og vindere af rækken. SønderjyskE har været det stærkeste hold rent offensivt med 68 scoringer i 29 kampe, og man har spillet mange målrige kampe med hele 19 ud af 29, som har dækket linjen. Det er svært at se, at de ikke kommer til at angribe for fuld blæs igen, da motivationen og glæden pt. må være høj, mens man kan spille helt uden risiko.

Man får da i den grad også gode forudsætninger, da Vendsyssel ligner et hold, der er gået på sommerferie. De seneste to runder er tabt med 4-2 hjemme til Kolding og senest 4-1 ude mod Hobro, og man har været pinefuldt dårlige til at forsvare. Til gengæld har man budt sig pænt til offensivt med høje xG’er til følge, og ligesom SønderjyskE, kan de spille helt frit, da der ikke er andet på spil end placeringerne fra 3-6.

Netop det faktum, at der ikke er noget på spil bør få stor betydning, og der er ofte tendenser til, at disse sidsterunde-kampe giver åbne kampe, fordi fokus ikke er så stort på at forsvare. Jeg tror, det bliver en livlig affære i det gode forårsvejr, og undrer mig over, at linjen ikke er en kvart bold højere med tanke på Sønderjyskes målstatistik.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil
20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A

Skriv første kommentar

Skriv et svar