Vendsyssel FF vs Hvidovre – 27. maj. 13:00

Fodbold icon
1. Division Oprykningsspil | 1. Division
Vendsyssel FF vs Hvidovre
Vendsyssel FF -0.50 (AH)
Tippet til 4.10
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 24. maj. 08:52

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Hvidovre sikrer sig oprykning med en sejr, og det er det eneste resultat de kan bruge til noget. Om de taber eller spiller uafgjort så vil de være tvunget til en sejr i sidste spillerunde, hvis ellers Sønderjyske vinder deres 2 sidste kampe

✅ Desværre for Hvidovre så møder de er formstærkt Vendsyssel hold, der er stærke på eget græs. De har næppe nogen interesse i at Hvidovre rykker op, og vil gøre alt hvad de kan for at slippe af med Sønderjyske til næste sæson.

✅ Det er på alle måder en grim kamp for det unge Hvidovre hold, der smed oprykningen på 2 minutter i seneste runde på et udsolgt Hvidovre stadion.

Da Sønderjyske først spiller søndag, kan Hvidovre ikke afvente og se om de kvajer sig. Derfor er der kun et resultat de kan bruge her og det er en sejr. Motivationen er selvfølgelig helt i top, men man tager ikke bare lige til Vendsyssel og vinder. Meget svær kamp, hvor man allerede triller afsted tidligt om morgenen for at nå frem til det tidlige kamptidspunkt.

Spiller Hvidovre uafgjort eller taber så er de pisket til sejr i sidste spillerunde, hvis de selv vil afgøre deres skæbne. De må forvente at Sønderjyske er i stand til at slå Næstved ude og Helsingør hjemme, nu hvor de lugter blod.

Vendsyssel kommer i rigtig fin form, og det behager dem tydeligvis at spille uden det store pres på deres skuldre. De har vundet 3 af deres seneste 4 kampe, og blot tabt en enkelt af deres seneste 8 kampe. Den ene kamp de tabte, skete da de meget uheldigt tabte med 0-1 til Sønderjyske i en kamp der kunne være gået begge veje.

Hvidovres seneste 8 kampe hedder 3-2-3, og de kæmper virkelig for at trække den sensationelle oprykning hjem. Overordnet set synes jeg de har været ret uheldige her i oprykningsspillet, hvor de i langt de fleste kampe har spillet til mere end de har fået. Tabellen lyver dog ikke, som en klog mand engang sagde. Det er i hvert fald den der tæller til sidst og ikke alt muligt andet.

Som jeg ser det så har Vendsyssel ingen interesse i at hjælpe Hvidovre op på bekostning af Sønderjyske. For deres vedkommende ser de langt hellere at Sønderjyske smutter op sammen med Vejle, da Hvidovre med sikkerhed vil være en langt mindre konkurrent til næste sæson.

Der har på ingen måder været tegn på at Vendsyssels spillere er gået på sommerferie i deres seneste kamp. Tværtimod.

Hjemmeholdet har en fin hjemmebane der hedder 9-2-4. Mens de har været klart bedst på eget græs denne sæson, har Hvidovre gjort det nærmest lige godt ude som hjemme.

For en måneds tid siden spillede de 2 hold 0-0 i Hvidovre. En kamp hvor Hvidovre blev snydt for et mål i overtiden, men inden da en lige kamp der kunne være tippet begge veje.

Meget høj betaling for 1 tallet her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vendsyssel FF – Hvidovre Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Vendsyssel FF – Hvidovre

Vendsyssel FF: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

Vendsyssel FF – Hvidovre Head 2 Head

Flere Tips

3. mar.
13:00
Units 5/10
Tippet til 1.70
13:05
Jesper Carstens
Units 2/10
Tippet til 6.00
14:00
Units 3/10
Tippet til 1.97
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar