Vendsyssel FF vs Esbjerg fB – 17. april 2022 14:00

1. Division Kvalifikationsspil | 1. Division
Vendsyssel FF vinder
Tippet til 2.10
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 11. apr. 15:40
Besøg Unibet

*Reklamelink

Esbjerg fB har gang i en deroute af de helt store. Fra bronze i Superligaen i 2019 til amerikanske ejere, der henter en vanvittig tysk træner ind og nu en truende nedrykning til 2. division.

Esbjerg og Jammerbugt kæmper lige nu om at ligne de største amatører i dansk fodbold, men trods flere spillere ikke havde fået løn, var det alligevel sidstnævnte, der trak sig sejrrigt ud af weekendens opgør, hvor Jammerbugt hjemme hentede en 2-1 sejr. Trods Esbjerg var 1.55 favoritter lykkedes det dem endnu engang at skuffe og de ligger nu á point med Fremad Amager og 2 points over Jammerbugt, der indtager sidstepladsen. Det er svært at finde noget positivt om Esbjerg, der er uden sejr i 7 kampe i streg.

Vendsyssel har absolut heller ikke leveret nogen overbevisende sæson, men har 6 points ned til stregen og 3 sejre i 6 kampe i foråret. De fik i weekenden gang i den tidligere Superliga-topscorer Ronnie Schwartz i deres 2-0 sejr over Fremad Amager og kan de få gang i ham, har de nok kvalitet i truppen til ikke at komme i nærheden af nedrykning. Dertil var deres tidligere topscorer Wessam Abou Ali også tilbage i startopstillingen efter en lang skadespause. Deres topscorer Konaté, som sad over med karantæne mod Amager, er tilbage til kampen her og kan man få de spillere til at funger i offensiven, har Vendsyssel et rigtig spændende hold, hvor målene kan komme fra mange kanter. Flot odds på en sejr til nordjyderne her.

Vendsyssel FF – Esbjerg fB Odds


Vendsyssel FF – Esbjerg fB Head 2 Head


Flere Tips

4. okt.
21:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 6.80
3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
26. okt.
Units 3/10
Tippet til 6.75
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar