18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Vendsyssel FF-Fredericia-22. August 2021 14:00

Units 4/10 Tabt
Vendsyssel FF vs Fredericia
Over 2.5 mål
22. august 2021 14:00
Unibet
Tippet til 1.81
Udgivet 22. august 2021 00:57
Oddset har løftet sig en del på over 2,5 i denne kamp, og faktisk startede vi i en 3-line. Ændringen på linjen har dog klart skubbet værdien over-vejen, og selvom hverken Vendsyssel eller Fredericia er det store over-hold vurderet ud fra optakten i sæsonen, så tror jeg, de bliver det på sigt i sæsonen.

Michael Hansen vil gerne spille fremadrettet pasningsfodbold og efter en start med en skrantende trup, så begynder Fredericia virkelig at kunne mønstre en fin offensiv med bredde og kvalitet. Den nyeste signing i Patrick Egelund bør blive stærk, og kan han finde samme med Tue, Kirkegaard og de øvrige stærke boldspillere, så kommer man til at kreere mange chancer – især med stærke Samson Iyede i front, som kan dominere på fart og fysik, og som allerede har scoret fire gange i sæsonen.

Vendsyssel spillede forleden mod Horsens, hvor man tabte 2-1. Vendsyssel havde bolden hele 60%, og de var også over 1,5 på xG. I Konaté har man en stærk offensiv kant. Samtidig må jeg indrømme, at jeg måske tager fejl ift. Lasse Steffensen i front, da den omskolede angriber igen lavede mål i seneste runde.

Vendsyssel bør blive mere offensive i deres udtryk som sæsonen skrider frem, da træner Henrik Pedersen er ret ultimativ i sin stil og vil føre det her høje pres og direkte spil. Det passer godt overfor et hold, som gerne vil spille bolden ud langs græsset, da man enten ser Fredericia spille igennem 1. pres eller Vendsyssel erobre bolde højt.

Jeg synes, der er gode muligheder for, at kvaliteten hos de to hold viser sig stærkere end defensiven. Godt nok har Fredericia ikke været impliceret i mange over-kampe, men på spil og chancer, så har der været kreeret til mere, hvilket xG også klart viser med tal, der i alle kampe på nær 4-4 kampen mod Nykøbing ligger over det egentlige resultat.

Vendsyssel FF – Fredericia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vendsyssel FF
Fredericia
Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 14:01.

Vendsyssel FF – Fredericia Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar