18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vendsyssel FF-AC Horsens-19. August 2021 18:00

Units 4/10 Tabt
Vendsyssel FF vs AC Horsens
Under 2.5 mål
19. august 2021 18:00
Mr Green
Tippet til 1.90
Udgivet 19. august 2021 07:26
Jeg synes, det er to meget begrænsede offensiver, der går på banen i torsdagens NordicbetLiga-kamp. Horsens kæmper virkelig med tingene, og det har været hårdt for offensiven, at Louka Prip er solgt til AaB, hvor han igen pryder Superligaen med sine offensive kvaliteter. Der har generelt været stor udskiftning, og Hallur Hansson, Bjarke Jacobsen og Søren Reese er da også hårde fravær for Horsens, der virkelig har haft problemer med at finde et niveau, der berettiger dem til at spille med om oprykningen.

I tre ud af fire kampe er man gået målløse fra banen og i seneste kamp forspildte Qamili en stor chance i en forestilling, hvor man kun havde 8 afslutninger og scorede sølle 0,59 på xG. Kun mod slagne Fremad Amager har Horsens formået at lave mål, og i de tre målløse kampe har det været begrænset med afslutninger. Der mangler ganske enkelt noget offensiv kvalitet og Qamili var senest foretrukket på angriber-positionen, men han ligner heller ikke den spiller, der kan lave mål – ligesom Brajanac heller ikke har vist sig at være det.

På trods af, at Horsens gerne vil praktisere en mere boldfast og underholdende stil, så kom man i seneste runde til Esbjerg med noget, der mindede om en 5-mandsbagkæde og ikke just en voldsom offensiv stil. Lidt det samme gør sig faktisk gældende i Vendsyssel, hvor Henrik Pedersen gerne vil praktisere det direkte og tempofyldte spil med et højt pres. Måske har den nye træner ikke helt spillere med fysisk kapacitet til at praktisere denne form for fodbold. I hvert fald har det været et mere defensivt udgangspunkt, end Henrik Pedersens mandskaber normalt tager.

Det kan naturligvis afhænge af Vendyssels position blandt favoritterne til en bundplacering, men med de gamle ejere tilbage er der kommet helt anderledes ro på, og selvom det kun er blevet til 3 point i 4 kampe, så har Vendsyssel kun tabt en enkelt – nemlig ude til topholdet, Helsingør. Tre kampe er endt under 2,5 med resultatet 1-1, og det vidner også lidt om, at Vendyssel for tiden er glade for at trække så mange point hjem som muligt.

Vendsyssel er et relativt godt organiseret hold og med Van Der Heyden og Wohlgemuth på central midt, så skriger det ikke af offensiv kreativitet. Anders Bærtelsen er solgt til Haugesund, og det efterlader naturligvis en plads i bagkæden. Jeg forventer, at hollandske Oude Kotte træder ind i midterforsvaret og giver plads til Baya på venstre back. Begge navne, der har optrådt for større klubber og på sigt bør kunne forstærke Vendsyssel.

Ligesom Horsens, så mangler Vendsyssel noget offensiv kvalitet. Lasse Steffensen, der er omskolet fra forsvarsspiller til angriber, har ganske vist været skarp som boksspiller, men når Vendsyssel ikke har bolden mest, så er han ikke noget stærk presspiller. Jeg synes, der begrænser Vendsyssel-offensiven meget, og senest flyttede man da også Konaté frem som 9’er midt i kampen.

Vendsyssel har scoret i alle fire kampe hidtil, men kigger man på chancer produceret, så er tallene ikke gode. 3 afslutninger på mål mod Helsingør, 1 afslutning på mål hjemme mod Nyjøbing og 2 afslutninger på mål mod Hobro. Alle gange under 1 i xG, og det vidner altså om en skrantende offensiv.

Jeg tror da også, at Vendsyssel vil være tilfredse med igen at hente et enkelt point mod en af de forventede oprykningskandidater. Jeg tror også, der bliver en kamp, hvor et eventuelt førerhold vil stille sig ned og forsvare, fordi de ved, at modstanderen er offensivt udfordret, og fordi en sejr vil være en enorm vigtig for begge hold efter en start på sæsonen uden for mange point. Jeg forventer i hvert fald, at oddset vil droppe ned i et leje omkring 1,7 inden kampstart.

Vendsyssel FF – AC Horsens Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 22:29.

Vendsyssel FF – AC Horsens Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar