Vejle Boldklub vs Viborg – 29. okt. 14:00

Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
Vejle Boldklub vs Viborg
Under 2,5 mål
Tippet til 1.92
Units 3/10
Vundet +2,76
Udgivet 23. okt. 17:20

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Begge hold har svært ved at få den offensive del af spillet til at fungere

✅ Ingen af holdende kan tåle at tabe

✅ Efterårsvejret vil gøre banen tungere

Både Vejle og Viborg tabte i seneste runde. Vejle leverede en virkelig god indsats og det ville ikke være ufortjent hvis Vejlenserne var sluppet afsted med en sejr i parken. Det var dog særligt den defensive del der fungerede godt. Den offensive var, som den har været i store dele af sæsonen, bygget op omkring omstillinger og dødbolde. Det bliver en anden kamp, når Viborg kommer på besøg, hvor Vejle ikke på samme måde kan stå tilbage og vente på omstillinger. Viborg tabte fortjent til Nordsjælland og særligt i 2. halvleg var der store mangler på banens sidste tredjedel. Det er generelt svært at se hvem der skal lave målene for holdet. Det hjælper at Said er tilbage efter karantæne, men heller ikke han har haft det store output i løbet af sæsonen.

Viborgs seneste dårlige resultater har bragt dem tættere på nedrykningsstregen og her ligner Vejle et af holdene man holde bag sig. Derfor tror jeg heller ikke at Viborg vil være utilfredse med en uskøn og resultatorienteret kamp, hvor det for alt i verden handler om ikke at tabe. For Vejle er situationen lidt den samme. Taber man kampen er man 7 point efter Viborg. Det tror jeg ikke man er villig til at risikere, hvis der i slutningen af kampen står 1-1.

Det er selvfølgelig en antagelse, som jeg ikke kan være sikker på. Det er ikke umuligt at Vejle ser sit snit til at gå hårdt efter en sejr, når de hjemme i Nørreskoven møder et negativt trendene Viborg-hold, men det er bare ikke den måde Ivan Prelec typisk har grebet lignende kampe an.

Vejret den seneste tid har været elendigt, og jeg synes man i seneste superligarunde, godt kunne se at spillerne over 90 minutter ikke har den samme eksplosivitet. Det bliver ikke ligefrem bedre herfra, og selvom banen i Vejle typisk er en af landets bedste, så forventer jeg også at det vil sætte sit præg på kampen.

Jeg finder i hvert fald alt i alt odds 1,92 som værende for højt. Oddset indikerer en chancevurdering på 52% for under 2,5 mål, hvilket jeg mener er 4-5 procentpoint for lavt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vejle Boldklub – Viborg Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Vejle Boldklub – Viborg

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Viborg: Skader og karantæner

Vejle Boldklub – Viborg Head 2 Head

Flere Tips

3. mar.
13:00
Units 5/10
Tippet til 1.70
14:00
Units 3/10
Tippet til 1.97
15:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.70
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar