Vejle Boldklub vs Viborg – 7. apr. 14:00

Fodbold Superligaen
Vejle Boldklub
Viborg
7. apr.
15:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

7. apr.
15:00
Vejle Boldklub +0.25 (AH)
Vundet +1,19

Units

3/10
Vejle Boldklub +0.25 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Vejle kommer fra en flot og fortjent sejr i Odense.
  • Viborg slog Hvidovre senest, men indsatsen var ikke imponerende.
  • Lyngby stod i samme pris, da de mødte Viborg hjemme. Vejle er et niveau over Lyngby i øjeblikket.

| Sidst opdateret:


Analyse

Vejle må komme med selvtillid efter 0-1 sejren mod OB tirsdag aften. Vejle mandskabet spiller generelt tætte og målfattige opgør og jeg forventer at dette bliver endnu en til samlingen. Vejle har desuden en af ligaens bedste defensiver og noget nær ligaens bedste målmand. Vejle må undvære venstre backen, Albornoz, som har karantæne, men han ville nok alligevel ikke være startet. Derudover var Dimitris Emmanouilidis ude med en skade til kampen mod OB og jeg har ikke helt kunne grave frem om han kan blive klar til dette opgør. German Onugkha er dog tilbage fra karantæne, hvilket skal være en klar forstærkning.

Viborg slog seneste Hvidovre med 3-1, men det var langt fra så overbevisende, som cifrene antyder. Især i første halvleg var man på hælene, og først inde i 2. halvleg fik man gang i spillet. Desuden var man ved presset i bund til sidst i kampen, og blev blandt andet reddet af en meget snæver offside. Viborg er desuden ligaens dårligste udehold, og har blot hentet 5 point på fremmed græs.

Da Viborg for to runder siden, d. 17 marts, stod overfor Lyngby på udebane, stod oddsene i nogenlunde samme leje. Lyngby +0.25 stod i 1,76. Lyngby havde endda tabt de seneste fire kampe, op mod opgøret. Det kan jeg ikke helt få til at give mening, når jeg med tanke på ovenstånde har Vejle som et noget bedre hold end Lyngby på daværende tidspunkt.

Jeg vælger en lidt forsigtig variant, da jeg godt kan se et kampbillede, hvor begge hold er tilfredse med det ene point. Værdien skal dog klart være på Vejle. Og kommer der meldninger om at Dimitris Emmanouilidis er klar for Vejle, synes jeg spillet til nuværende priser kan bære en ekstra unit.

Udinese vs Roma
Udinese

Uafgjort

Roma

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vs Jordan U23 A23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skriv første kommentar

Skriv et svar