Vejle Boldklub vs Lyngby – 15. maj.

Fodbold Superligaen
Vejle Boldklub
Lyngby
15. maj.
19:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

15. maj.
19:00
Under 0.5 mål
Tabt -2,00

Units

2/10
Under 0.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Begge hold kan klare sig meget fint med et enkelt point
  • Ekstremt meget på spil, hvilket kan gøre kampen låst og afventende
  • De øvrige tre indbyrdes opgør i sæsonen er gået under linjen

Analyse

Det lugter langt væk af en lavtscorende pointdeler, og det kan meget vel blive målløst, fordi ingen af holdene tør satse i en kamp som denne, mens de begge kan klare sig særdeles godt med et enkelt point. Det vil nemlig sende Vejle 5 point fri af nedrykningsstregen og Lyngby 7 point fri. Vejle har tilmed en væsentligt bedre målscore end OB og med et enkelt point her, så tvinger man næsten OB til at skulle vinde de resterende tre kampe, hvilket virker urealistisk.

OB har nemlig det suverænt sværeste program med kampe mod Viborg og Randers i de sidste to runder, mens Vejle i næste runde har Hvidovre hjemme, mens Lyngby slutter af med bundproppen, som allerede er rykket ned, og dermed intet har at spille for. Det ser svært ud for OB, og det vil ligge et enormt pres på fynboerne, hvis begge mandskaber kommer afsted med point i denne kamp.

Der er så uendeligt meget på spil for de to klubber, og derfor tror jeg også, det bliver med et defensivt fokus fra begge mandskaber, da man for alt i verden skal undgå at blotte sig i defensiven. Begge hold er stærke i deres 3’er-bagkæde, og det kan meget vil blive en kamp for at undgå frem for at opnå.

De to hold har mødt hinanden tre gange i sæsonen og alle tre gange er det gået under linjen. Begge har farlige folk i front – særligt topscorerne, Gudjohnsen og Onugha, og de kan naturligvis skabe noget på egen hånd, der kan være med til at ændre kampbilledet. Man så, hvad Onugha kan udrette mod Viborg, da de vandt 2-1 i en kamp, hvor Viborg ellers var klart bedst.

Til gengæld er Nathan Trott en voldsomt stærk sidste skanse, og man kan næppe forvente, at de to angribere bliver serviceret på samme måde, som de plejer.

Magnus Jensen og David Jensen er fortsat ude med skader, mens flere

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar