Vejle Boldklub vs Hvidovre – 8. okt. 14:00

Profit
-70,1
TBP
99,4%
Hitrate
37,2%
3323 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
Vejle Boldklub vs Hvidovre
Martin Spelmann: Over 0.5 skud på mål
Tippet til 3.50
Units 4/10
Vundet +10,00
Udgivet 8. okt. 06:26

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Spelmann har allerede haft 4 skud på mål denne sæson, trods meget begrænset spilletid

✅ Den rutinerede fighter har døjet lidt med formen, men har i de seneste 2 kampe løbet solen sort og spillet tæt på fuld tid

✅ Hvidovre har enormt svært ved at score mål, og er pisket til sejr i dag. Jeg er sikker på vi vil se en masse offensive løb fra Spelmann der huserer på den centrale midtbane i dag, ligesom vi så det senest mod Brøndby og delvist også ude mod FCN.

Spillet afgøres i henhold til den statistik de fører hos Superliga.dk. Det her spil vindes såfremt Spelmann har minimum én afslutning indenfor målrammen.

Martin Spelmann ligner en mand der har fundet tilbage til topformen, og det er virkelig noget Hvidovre får brug for til den her must win kamp. Han har været holdets bedste på banen de seneste 2 kampe, hvor han også har ramt 79 og 80 minutters spilletid.

Han er først og fremmest kendt for vildskab og fight, men han har altså også nogle offensive kompetencer. Af de centrale midtbanespillere Hvidovre stiller med, er det klart ham der går mest med i det offensive spil og tager en del løb i feltet.

Spelmann har spillet hvad der svarer til 5,6 hele superligakampe denne sæson, og på den tid har han alligevel formået at sende 4 afslutninger afsted indenfor målrammen.

Hvidovres har kort og godt ikke råd til at tage hjem fra Vejle uden en sejr i dag. Jeg er helt overbevist om at der vil blive spillet med høj risiko som kampen skrider frem, hvis ikke de er foran. Allerede fra start af vil vi sandsynligvis se Spelmann tage stor del i det offensive spil, og eftersom angriberne ikke kan score mål, er skud fra distancen sikkert også et tema.

3.50 er absolut fremragende for at Spelmann får sendt en afslutning afsted indenfor målrammen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vejle Boldklub – Hvidovre Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Vejle Boldklub – Hvidovre

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Hvidovre: Skader og karantæner

Vejle Boldklub – Hvidovre Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar