Vejle Boldklub vs Fredericia – 12. mar. 15:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
NordicBet Liga | 1. Division
Vejle Boldklub vs Fredericia
Vejle Boldklub -1.25 (AH)
Tippet til 1.98
Units 5/10
Vundet +4,90
Udgivet 12. mar. 08:37

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Fredericia ser helt forfærdelige ud og har endnu ikke fået forstærkningerne i spil.

✅ Vejle har lagt et solidt tryk på modstanderne i deres kampe.

✅ Banen i Vejle er dårlig, men den passer langt bedre til Vejles stil.

Det er et lokalopgør, som har mere på spil end blot pointene. Samtidig er det top mod bund, og mens Vejle ligner en stensikker oprykker til Superligaen, så ligner Fredericia et godt bud på en nedrykker. Niveauet fra Fredericia har i foråret været fuldstændigt forrykt og i forlængelse af et mindre godt efterår, så ligger man pt. til nedrykning, hvilket er noget uvant for Fredericia, som i de seneste sæsoner har gjort sig i subtoppen af 1. division.

Fredericia vandt ganske vist 3-0 over HB Køge i seneste runde, men Fredericia var ikke gode, og man præsterede på et svagt niveau med bolden, men formåede på et straffespark og et par gode individuelle aktioner at lave tre mål, selvom man foruden straffesparket blot scorede sølle 0,28 på xG.

Sådan har det været for Fredericia, der tabte 2-0 hjemme til Hillerød i et opgør, hvor man blev skilt ad i store perioder – igen med en xG på sølle 0,18 mod en oprykker fra 2. division. I nederlaget til SønderjyskE var man bedre med på bolden, men på en billig baggrund, da SønderjyskE allerede førte 2-0 efter et kvarter, og dermed snildt kunne overlade initiativet til Fredericia.

Fredericia ser virkeligt svage ud, og hvor de før har været dygtige i spillet med bolden, så ser det nu langsommeligt og individuelt præget ud – uden at der er nok individuel kvalitet til at blive farlige. Banen i Vejle er dårlig, og det suiter bestemt ikke Michael Hansens tropper, der gerne vil spille possessionbetonet fodbold, og det kan blive svært – særligt overfor et duelstærkt Vejle-hold, der overmatcher Fredericia på fysik og power.

Vejle har i det hele taget bare set stærke ud, hvis man ser bort fra en kedelig nuller-affære i HB Køge. Man slog hjemme Fremad Amager 4-1 i en kamp, hvor man havde tæt på 30 afslutninger og scorede næsten 6 på xG. Vendsyssel slog man også fortjent med 1-0 på hjemmebane, og det burde have været større.

Kirkegaard og Mucolli er voldsomt giftige kanter/offensivspillere, og jeg tror virkelig, de kommer til at udfordre Fredericias backs. Fredericia switchede fra 3’er-bagkæde til 4-4-2 imod HB Køge. Tidligere har man spillet med tre for at gøre plads til sine mange stoppere – bl.a. Jesper Juelsgaard, som så meget ringe ud mod Hillerød, og som ikke ligner en forstærkning. Holder man fast i en 4’er-bagkæde, så får man en meget svær match up på siderne, da man ikke er specielt godt besat på backs med Oliver Olsen og Nicolaj Ritter – særligt i venstre side, hvor Ritter ikke hjælpes særligt godt defensivt med Nicklas Røjkjær foran sig.

Fredericia er et ungt hold, og det ligner ikke et hold, der er særligt stærke til at rejse sig, når de møder modgang. Den modgang kan de hurtigt komme til at møde mod et powerfuldt Vejle-mandskab, der besidder tyngde og bredde og som kommer med masser af tro på tingene.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vejle Boldklub – Fredericia Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vejle Boldklub
Fredericia
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 12. mar. 15:00.

Forventede startopstillinger Vejle Boldklub – Fredericia

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Fredericia: Skader og karantæner

Vejle Boldklub – Fredericia Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar