18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

Vejle Boldklub-SoenderjyskE-9. May 2021 14:00

Units 3/10 Tabte
Vejle Boldklub vs SønderjyskE
Uafgjort
May 9, 2021 13:30
Udgivet May 9, 2021 07:01
Kamp: Vejle – SønderjyskE
Tip: X
Odds: 3,60
Bookmaker: Bet365


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Vejle Boldklub – SoenderjyskE Odds

Jeg synes, at X’et er alt for godt betalt i dette opgør, hvor Vejle er gjort til storfavoritter, fordi SønderjyskE forventeligt roterer lidt i holdet til denne kamp, der spilles fire dage før pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag. SønderjyskE har et par nye navne med, men ellers tæller truppen erfarne spillere, hvor f.eks. Mads Albæk og Dal Hende er med igen. SønderjyskE har en bred trup, og der er nogle reserver, der skal byde sig til og vise sit værd i denne kamp.

Vejle har 8 point ned til Lyngby, og en sejr vil derfor næsten sikre dem en ny sæson i Superligaen. Uafgjort er dog langt fra nogen katastrofe for Vejle, der med et enkelt point vil sikre sig et forspring på minimum seks point. Når man samtidig har en langt bedre målscorer end Lyngby, så vil det blot kræve en enkelt sejr i de sidste tre kampe for at sikre overlevelse – såfremt Lyngby altså vinder alle tre kampe.

SønderjyskE vil være tilfredse med et point, da det vil sende dem i en gunstig position i nedrykningsspillet. Man vil gå forbi AaB pga. målscorer og bringe sig i en position, hvor man kan afgøre det selv ift. 7.pladsen, hvis man nu skulle misse at vinde pokalturneringen og kvalificere sig til Europa den vej.

Det er to hold, hvor styrkeforholdet er tæt, og de seneste to kampe er endt med 1-0 sejre. En til hver. Ingen tvivl om, at Vejle skal være favoritter pga. omstændighederne, og Vejle vil da nok også gå hårdest efter de tre point. Alle ved, at SønderjyskE er giftige på omstillinger, og derfor skal man også passe på målet, så man ikke blotter sig. Med uafgjort som et godkendt resultat for begge kan jeg simpelthen ikke se, at X’et skal give 3,60.


Vejle Boldklub – SoenderjyskE Head 2 Head


Skriv et svar